Tekst objavljen: 07.11.2018 16:01        


U Komercijalnoj banci novembar – mesec štednje je u znaku specijalnih uslova za oročenu štednju u evrima, na 12 meseci i nominalnom kamatnom stopom 0,50% (efektivna kamatna stopa iznosi 0,42%) na godišnjem nivou za redovnu i rentnu štednju.

Još povoljniji uslovi za štednju u Komercijalnoj banci

Minimalni iznos uloga za redovnu štednju je 100 evra, odnosno 1.000 evra za rentnu štednju. Osim ponude štednje na 12 meseci, Komercijalna banka klijentima nudi i akcijsku ponudu oročene štednje u evrima sa rokom od 60 meseci uz minimalni iznos oročenja od 1.000 evra.

U okviru akcijske ponude klijenti imaju izuzetnu mogućnost stepenastog razročenja pod stimulativnim uslovima po isteku 12 meseci i to:

  • za period 12-24 meseca priznaje se kamatna stopa od 0,50%, 
  •  za period 25-36 meseci priznaje se kamatna stopa od 0,80%, 
  •  za period 37-48 meseci priznaje se kamatna stopa od 1,30%, 
  •  za period 49-60 meseci obračun i pripis ugovorene akcijske kamatne stope 1,55%. 

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

 Ove uslove iz ove dve ponude, moguće je iskoristiti do 30. novembra. Komercijalna banka je i dalje lider na polju štednje u srpskom bankarstvu i visinom devizne štednje od 1,7 milijardi evra. Klijenti prepoznaju Komercijalnu banku po stabilnosti, sigurnosti uloga, raznovrsnim štednim opcijama, među kojima će sigurno naći onu koja najviše odgovara njihovim potrebama, stalnoj raspoloživosti deponovanih sredstava i konkurentnim kamatnim stopama u svim štednim opcijama.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja
Povezane teme:
devizna štednja štednja devizna dinarska štednja banka kombank

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana