EUR 118,26 USD 95,29 CHF 102,60

Kursna lista


Indikativni kurs Evra na dan 19.02.18. :: 118.1802 rsd

Tekst objavljen: 31.12.2016 17:56        


Koliko ste puta čuli da je neko kupio turistički aranžman i da par dana pred put nije mogao da ode. Kada se aranžman otkazuje svega par nedelja pred put agencije će Vam vratiti 20% od cene aranžmana koju ste platili.

Kako do najpovoljnije "Last minute" ponude

Prodaja aranžmana agenciji je najlakše, ali je za Vas nije isplativo. Ukoliko ne možete da putujete zbog nekih nepredviđenih okolnosti svoj aranžman možete pokloniti ili prodati.Od danas postoji i idealno mesto na kome možete to učiniti.
Na sajt http://www.lastaminut.com/ možete postaviti svoj aranžman i prodati ga po ceni koja je za Vas prihvatljiva. Ovaj sajt je vrlo jednostavan za korišćenje, i pored mogućnosti prodaje aranžmana, uvek možete pratiti i nove ponude i tako sebi obezbediti pravo „Last minute“ putovanje.

Radi se o prvom i jedinom last minute servisu na kom možete naći aranžmane drugih koji nisu u mogućnostu da ih iskoriste. Mi ne prodajemo aranžmane, već pomažemo onima koji ne mogu da iskoriste svoj aranžman (da ne izgube novac) ili su odustale da prodaju nekom drugom.

Ostavi komentarPovezane teme:
jaftinije letovanje zimovanje turistički aranžmani last minut