Tekst objavljen: 16.07.2016 12:57        


Nacionalna avio-kompanija Air Serbia će do 31. avgusta obavljati prevoz tereta između Beograda i Njujorka po promotivnim cenama, u okviru obeležavanja nedavno uspostavljanih transatlantskih letova. 

Kargo prevoz za Njujork po promotivnim cenama

Kako je saopštio danas srpski avio-prevoznik, letovi se obavljaju pet puta nedeljno između Srbije i Sjedinjenih Država širokotrupnim avionom "airbas A330", čiji kapacitet za prevoz tereta ispod glavne palube iznosi 15 tona, ili 40 metara kubnih.

Dane Kondić, generalni direktor Air Serbia-e, izrazio je zadovoljstvo što kompanija može da ponudi promotivne cene za kargo prevoz na liniji Beograd - Njujork, koja je, kako kaže "otvorila značajne nove mogućnosti za trgovinsku razmenu između Srbije i Sjedinjenih Država".

"Osim što omogućava kapacitet za prevoz tereta od 150 tona nedeljno, nudimo efikasnu i sveobuhvatnu uslugu kombinovanog prevoza sa drumskim transportom širom Balkana i Sjedinjenih Država, prevozeći robu gde god je to potrebno", dodao je on.

Prema njegovim rečima, otkako su uspostavili letove, u Air Serbia-i beleže značajnu tražnju za uslugom prevoza poštanskih pošiljki preko Atlantika od službi u Srbiji, Sloveniji i Bugarskoj, kao i od Pošte SAD.

"Takođe, sada prevozimo teret za Sjedinjene Države ne samo iz Srbije, već iz čitavog regiona, uključujući i Bugarsku, Makedoniju, Bosnu i Hercegovinu i Tursku, što dokazuje da naša linija već omogućava značajne ekonomske aktivnosti i rast trgovinske razmene", rekao je Kondić.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
Air Serbia prekookeanski letovi let za ny

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana