Tekst objavljen: 09.07.2017 16:00        


Komercijalna banka nagrađuju klijente u okviru promotivne kamapanje "Telefonom plati da ti se isplati!", a “Visa karticom plati da ti se vrati!” koja traje u periodu od 01. jula do 30. septembra 2017. godine.

Komercijalna banka i VISA poklanjaju

Komercijalna banka u saradnji sa Visa platnom karticom poklanja Visa Prepaid kartice sa po 10.000 RSD za 700 klijenata Banke koji u periodu od 01. jula do 30. septembra 2017. godine naprave najveći broj transakcija. Pod sloganom “Visa karticom plati da ti se vrati!” plaćanje se može izvršiti preko POS terminala i online, bilo kojom Visa karticom Komercijalne banke, a minimalni broj transakcija je 30.

U okviru kampanje "Telefonom plati da ti se isplati!", prvih 1.000 klijenata koji u periodu od 01. jula do 30. septembra 2017. godine aktiviraju KOMePAY digitalnu karticu na svom telefonu u okviru mBank aplikacije Komercijalne banke i naprave najmanje 3 transakcije očekuje bonus od 5.000 RSD, ukoliko plaćanje izvrše preko POS terminala sa beskontaktnim čitačem.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
Visa karticom plati da ti se vrati Telefonom plati da ti se isplati kamatica visa kartica Komercijalna banka KOMePAY kartica mbanking

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana