Zvanični kurs Evra za dan 19.04.21. :: 117.5644 rsd
Tekst objavljen: 16.03.2018 13:21        


Societe Generale banka pokrenula je sa mnogobrojnim partnerima veliki nagradni konkurs Generator Fluo, namenjen studentima svih univerziteta i fakulteta u Srbiji koji žele da prijave svoju inovativnu, izvodljivu i održivu preduzetničku ideju. Glavna nagrada za pobednika je sedam dana u inovativnom tehnološkom habu Societe Generale Grupe u Parizu. Rok za prijavu je 9. april.

Konkurs za najbolju studentsku inovaciju–Generator Fluo

Po uzoru na konkurs Generator, u okviru kojeg je najbolja preduzetnička inovacija nagrađena sa milion dinara krajem prošle godine, Societe Generale banka nastavlja sa podrškom inovacijama i preduzetništvu u Srbiji i organizuje Generator Fluo, za studentske ideje koje imaju potencijal da kreiraju razliku na tržištu. Pravo učešća imaju studenti, pojedinci ili timovi do tri člana, koji studiraju u Srbiji (bilo na državnom ili privatnom fakultetu), imaju između 18 i 27 godina, a žele da pokrenu novu ili unaprede postojeću preduzetničku ideju, bez obzira na delatnost. Nakon isteka roka za prijavu stručni žiri će proceniti inovativnost, izvodljivost i održivost projekata i izabrati 40 najboljih inovacija koje će uz pomoć mentora razraditi biznis plan.

U poslednji krug nagradnog konkursa plasiraće se 10 finalista čiji će projekti biti predstavljeni na sajtu www.generator.rs. Finalisti ulaze u trku za glavnu nagradu, nagrade partnera, a inovacija sa najviše glasova javnosti osvaja nagradu publike.

Prezentacije finalnih ideja i proglašenje pobednika pred žirijem, medijima, preduzetnicima i investitorima biće organizovane 31. maja. Inspirativno putovanje za pobedničku inovaciju u tehnološki hab Societe Generale Grupe, koji su obezbedili Societe Generale banka i Infostud Grupa, prilika je za razmenjivanje ideja u međunarodnom startap okruženju i dalje razvijanje inovacije.

Kompanija Generali Osiguranje Srbija obezbedila je za svakog člana pobedničkog tima i džeparac u dinarskoj protivvrednosti od 500 evra, polise putnog zdravstvenog osiguranja u toku nagradnog putovanja i nezaboravan obilazak Pariza balonom. Francuski Institut u Srbiji će pobednicima prirediti i jedinstveno upoznavanje sa francuskom kulturom. Inovaciju koja osvoji najviše glasova publike nagradiće Comtrade paketom pametnih uređaja Tesla (TV, tableti i pametni telefoni).

Partneri konkursa koji nagrađuju najinovativnije studente su Infostud Grupa, Generali Osiguranje Srbija, Comtrade, Gigatron, Mainstream, Doncafe i Coca Cola HBC Srbija i Poslovna internet mreža. Studente nagrađuju i Centar za tehnološko preduzetništvo i inovacije (ICT Hub), StartIt, Startup Centar i Istraživačko razvojni centar Fakulteta organizacionih nauka. Konkurs Generator Fluo podržavaju Inicijativa Digitalna Srbija i Francuski institut u Srbiji, Evropski omladinski centar i gotovo 70 fakulteta i Univerziteta i studentskih organizacija.

Više informacija o konkursu na sajtu generator.rs.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja
Povezane teme:
Generator Fluo konkurs za studente najbolji studenti studenti banka konkurs

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana