Tekst objavljen: 14.11.2016 12:00        


Luksuzno, dvojezično izdanje magazina "Hello travel: Skijališta Srbije", u većini posvećeno našoj najpopularnijoj planini - Kopaoniku, predstavljeno je večeras, mesec dana uoči zvaničnog početka skijaške sezone. 

Kopaonik u fokusu magazina "Hello travel"

Specijalno izdanje Hello travel magazina na 180 strana, u izdanju Kolor medija grupe, većinom se bavi Kopaonikom, turističkom ponudom, atrakcijama, manifestacijama koje će biti na toj planini, ali obuhvaćeni su i Zlatibor, Stara Planina i ostala zimska turistička mesta naše zemlje.

"Mislili smo da nas čeka lak zadatak predstavljanja naših centara, ali ispostavilo se da je 180 strana premalo da prenese svu količinu zadovoljstva, adrenalina i pozitivne energije, koju pružaju srpske planine", rekao je novoimenovani direktor JP "Skijališta Srbije" Dejan Ćika.

On je rekao Tanjugu da, što se njegovog preduzeća tiče, "sezona može sutra da počne", jer se po završetku zimske sezone nastavljaju pripreme za narednu.

"Možemo reći da je već počela prodaja ski pasova, u pretprodaji cena je sa 15 odsto popusta, što je jedna od pogodnosti koju pružamo ove godine skijašima. Ove sezone neće biti novih staza, ali ćemo se truditi da postojeće staze budu u perfektnom stanju", rekao je Ćika.

Kaže i da su u "Skijalištima" veoma ponosni što je Kopaonik po kvalitetu u samom vrhu ski centara u okruženju i što Tornik na Zlatiboru i Stara Planina privlače sve više ljubitelja sportova na snegu, a saglasna je i marketing menadžer "MK Mountain resort" Svetlana Kostić, koja kaže da se čini da će se ove godine na Kopaoniku oboriti svi rekordi zbog interesantnih dešavanja cele sezone.

Rekla je i da za manifestaciju "Ski opening Kopaonik" od 8. do 11. decembra mesta više nema i da je sve popunjeno u "MK Mountain resortu", kao i da kompleks "Konaci Sunčani vrhovi" baš ovog decembra slavi tri decenije od otvaranja.

Promocija specijalnog izdanja magazina "Hello travel: Skijališta Srbije" bila je u beogradskom hotelu "88 Rooms".

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
kopaonik stara planina skijanje

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana