Tekst objavljen: 22.12.2019 18:00        


Aerodrom "Nikola Tesla" Beograd saopštio je da je dočekao šestomilionitog putnika. To je Danijela Janković koja je putovala za Skoplje avionom "Er Srbije" i dobila dve povratne karte te kompanije na liniji Beograd-Njujork

Kroz "Nikolu Teslu" je ove godine već prošlo šest miliona putnika

"Najbolji rezultat do sada od šest miliona putnika postignut je u najvećoj meri zahvaljujući otvaranju čak deset novih linija avio-kompanije 'Er Srbije', zatim novim letovima za Pariz avio-kompanija 'Er Frans' i 'ASL erlajns', liniji avio-kompanije 'Viz er' za Lion, i veoma uspešnoj čarter sezoni", rekao je generalni direktor kompanije "Belgrade Airport" Fransoa Berizo.

Direktor za komercijalu i strategiju "Er Srbije" Jirži Marek je rekao da je ta kompanija "počastvovana što je šestomilioniti putnik izabrao da leti 'Er Srbijom".

"Time se dodatno potvrđuje da putnici najčešće biraju našu kompaniju, kao onu sa najvećim brojem destinacija i konekcija preko Beograda", rekao je Marek.

Dodao je da će "Er Srbija" nastaviti da razvija mrežu svojih linija, da želi, ne samo da pruži što bolju uslugu putnicima koji poleću iz Beograda već i da privuče one koji "tek treba da posete ovu divnu zemlju".

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Aerodromom "Nikola Tesla" Beograd godinu dana upravlja kompanija "Belgrade Airport" pod koncesionim ugovorom s francuskom "Vansi erports".

Rast za devet meseci ove godine je bio 7,8 odsto u odnosu na isti period prošle godine, ili prijem i otprema 4,75 miliona putnika, a u trećem kvartalu je broj putnika na beogradskom aerodromu bio 9,3 odsto veći u odnosu na isti period 2018. godine.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
aviosaobraćaj Beograd Nikola Tesla aerodrom nikola tesla šest miliona putnika

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana