Tekst objavljen: 11.12.2019 15:50        


Malo je reći da su svi prisutni bili zadovoljni kada su krenuli svojim kućama

Lepa poseta i još lepša atmosfera obeležile prvo predavanje o upravljanju finansijama

U organizaciji našeg portala prošlog vikenda je u beogradskom hotelu "Falkensteiner" održano predavanje "Upravljanje finansijama je poput vožnje bicikla", na kome je Dušan Uzelac, jedan od najpoznatijih finansijskih stručanjaka u Srbiji i osnivač "Kamatice" govorio o tome kako na najbolji način može da se upravlja novcem.

Predavanje smo podelili na dva dana. U subotu je Dušan govorio o upravljanju ličnim finansijama i već na početku su posetioci prepoznali njegovu dobru energiju i uskoro su usledile i prve pozitivne reakcije. Jednostavan jezik kojim se Dušan trudio da približi finansije našim posetiocima naišao je na dobar i topao prijem, a svi koji su došli u "Falkensteiner" su kući otišli sa mnoštvom korisnih saveta i novih informacija.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Nedelja je bila rezervisana za priču o upravljanju finansijama u svetu preduzetništva, u kojem je Dušan već preko 10 godina. I drugi dan je, uz mnoštvo dobrih saveta i zanimljivih primera, prošao poput prvog.

Posle dva dana druženja sa našim posetiocima bili smo i više nego srećni. Dušanu je uvek drago kada može da podeli svoje znanje i veštine sa širim auditorijumom, a pohvale i zadovoljna lica na odlasku su nam bila jasan znak da treba ponovo da ogranizujemo ovakav ili neki sličan susret.

Verujemo da ćete Dušana uskoro ponovo moći da vidite i čujete uživo, verovatno već na proleće. I da naučite još dosta korisnih stvari o upravljanju finansijama. 

A do tada, čitajte Kamaticu, mesto na koje dolaze svi koji žele da nauče kako najbolje da upravljaju svojim novcem.


Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
upravljanje finansijama dušan uzelac predavanje dušan uzelac hotel falkenstainer beograd

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana