Tekst objavljen: 19.05.2014 13:25        


Ministarstvo finansija naložilo je vanrednu reviziju poslovanja Dunav osiguranja zbog sumnje da se u ovoj kompaniji loše poslovalo i nenamenski trošio novac, saznaje Blic.

Loše poslovanje, vanredna kontrola Dunav osiguranja?

Podaci po kojima je od 2008. do 2013. godine (kad su na čelu "Dunav osiguranja" bili Mila Jezdimirović i Marko Ćulibrk), premija (uplate osiguranika) porasla na 5,3 milijardi dinara, a troškovi poslovanja skočili čak na 11,8 milijardi, potvrdili su ove sumnje.

Osim toga, na dušu novog rukovodstva "Dunava", koje je zasad pod upravom Marka Ćulibrka, stavlja se i izgubljenih 10 mil EUR i još dva miliona iz "Dunav reosiguranja" ubačenih u Univerzal banku dva dana pred njen stečaj, kao i gotovo izgubljeni posao sa tako velikim klijentom kakav je "Elektroprivreda Srbije".

Uprkos lošem poslovanju, u "Dunav osiguranje" je od 2008. godine do danas primljeno 1.300 ljudi.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

1 komentar

  1. User image
    dejan 20.05.2014 13:40

    Ako ste nezavisni, kao što mislim i očekujem, započnite priču i o AMSS i AMS Osiguranju. Kao što ste imali prilike da primetite u medijima u AMSS se već izvesno vreme nešto tdogađa što je izgleda jedino jasno delegatima skupštine AMSS , najvišeg organa upravljanja u udruženju građana, zaposlenima u celom sistemu AMSS ali ne i državnim organima. Ko štiti smenjenog sekretara AMSS Aleksandra NIkačevića ? Zašto država ne reaguje na krivične prijave podnete S.T.za organizovani kriminal od strane skupštine AMSS ? Kakva je veza poslovanja sistema AMSS sa političarima iz pojedinih partija na vlasti ? Da li je to tako vredno da zbog toga ispaštaju zaposleni u celom sistemu AMSS, članovi AMSS, inostrani članovi kao i svi motorizovani građani Srbije ? Da li klub koji postoji 93godine treba da propadne zbog NEPOSTOJANJA političke volje da se agonija završi i smenjeni sekretar, koji sa svojim privatnim obezbeđenjem smenuje direktore po poslovnim jedinicama i istog dana obija poslovne prostorije, pošalje na neku drugu " uspešnu " funkciju?

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
društva za osiguranje osiguravajuće kuće Dunav osiguranje

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana