Tekst objavljen: 10.02.2024 12:00        


O "novoj opciji" šuškalo se i pre tri nedelje

Mask tvitovao da ukida broj telefona, sve poruke i pozive će obavljati preko X-a


Milijarder i vlasnik X-a (nekadašnjeg Twittera) Ilon Mask saopštio je da će kroz nekoliko meseci ukinuti svoj broj telefona i da će svoju platformu koristiti za poruke, audio i video pozive.

Naime, ova "nova opcija" na X-u najavljena je još pre tri nedelje, a korisnici platformi znatiželjni su kako će funkcionisati. Maskov tvit komentarisala je i jedna žena, sudeći po imenu i prezimenu, sa naših prostora, koja je navela da je već probala novu funkciju.

"Obavila sam prvi poziv ovde iz Indonezije i bio je savršen", napisala je ona.

"Jedan od X inženjera koji rade na projektu pisao je o funkciji i rekao je da će biti dostupna korisnicima Android-a nakon ažuriranja aplikacije", pisao je TechCrunch krajem januara.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE


U avgustu prošle godine, izvršna direktorka Linda Jakarino je prvi put govorila o uvođenju video poziva na platformu i na kraju je u oktobru predstavila korisnicima iOS-a.

Posebno, svaki korisnik može da primi poziv,ali samo korisnici koji plaćaju mogu da upućuju poziv.To je jedna od dugačke liste stvari koje samo plaćeni korisnici mogu da rade na X-u, preneo je tada portal.

Tech je ukazao da je X još uvek ambiciozan da postane"aplikacija za sve".U januaru je kompanija objavila i svoju viziju za 2024.godinu, koja uključuje pokretanje peer-to-peer plaćanja.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja
Povezane teme:
online pozivi pozivi društvena mreža x ilon mask

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana