Tekst objavljen: 12.04.2017 10:37        


BEOGRAD, 12. aprila (Tanjug) - Memorandum o razumevanju između Vlade Srbije i "Sinohydro Corporation Limited" o razvoju i unapređenju vodne infrastrukture u Srbiji, potpisan je danas u Beogradu. Tom prilikom je dogovorena saradnja kroz analizu stanja u toj oblasti i pripremi studija za potencijalna ulaganja i projekte.

Memorandum Srbije i Kine o razvoju vodne infrastrukture

Memorandum su potpisali ministar poljoprivrede i zaštite životne sredine Branislav Nedimović i potpredsednik Odeljenja za Evroaziju "Sinohydro Corporation Limited" Jan Fan.

Kako je saopštilo Ministarstvo poljoprivrede, dogovoren je početak saradnje kroz analizu stanja u oblasti vodne infrastrukture u Srbiji i pripremi neophodnih studija za potencijalna ulaganja i projekte u oblasti vodne infrastrukture.

Cilj uspostavljanja dugoročne saradnje je unapređenje i razvijanje sistema upravljanja vodama i vodne infrastrukture u Republici Srbiji.

Dokument je zaključen na osnovu Sporazuma o ekonomskoj i tehničkoj saradnji u oblasti infrastrukture između vlada Srbije i Kine, 2009. godine u Pekingu.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana