Tekst objavljen: 27.03.2019 9:02        


Ako tražite posao iz snova koji obuhvata putovanja na egzotične destinacije, odličnu platu i odsedanje u luksuznim hotelima, onda je ovaj oglas pravi za vas. Metju Lepre, 26-godišnji millioner iz Australije koji se bavi trgovinom preko interneta, dao je oglas u kojem traži i ličnog asistenta ili asistentkinju koja će ga pratiti na čestim poslovnim putovanjima u Japan, Dubai i na Havaje.

Mladi milioner raspisao je oglas i nudi ogromnu platu

Zaduženje obuhvataju koordiniranje njegovim gustim rasporedom, a za to daje godišnju platu od 46.000 evra. "Najkul posao na svetu” uključuje putuvanja širom sveta, odsedanje u skupim hotelima, a na sve to dobijate i platu koja iznosi blizu 4000 evra.

Lepreu nije problem da izdvoji novac za visoku platu budućeg asistenta jer svojim online biznisom i kursevima koje drži, zarađuje oko 107.000 evra mesečno. Kako je rekao, fakultet je napustio sa 23 godine i od tada je fokusiran na podizanje svog poslovnog carstva.

Isti nivo predanosti traži i od svog asistenta koji će često morati da iskorači izvan svoje zone komfora. Osim marljivosti, njegov asistent mora da bude duhovit i spontan.

- Želim nekoga ko će se pridružiti mojim avanturama. Volim ono što radim, ali kad si na vrhu onda si jako zauzet. Tražim nekog pouzdanog ko će mi pomoći u tim dnevnim aktivnostima – izjavio je on.

Tako od budućeg saradnika, uz ljubav prema putovanjima, očekuje informatičku pismenost, dobro vladanje društvenim mrežama, organizovanost i ambicioznost.

Naveo je i popis uslova a sve zainteresovane pozvao da prate njegov Jutjub kanal gde dokumentira svoj život, pa svi koji žele da apliciraju za posao mogu sami da procene da li je posao za njih ili nije. Za prijavu je potrebno da posete stranicu.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Uslovi- Sposobnost multitaskinga- znanje u organizaciji nacionalnih i internacionalnih putovanja- izvrsno poznavanje rada na računaru- izvrsno poznavanje društvenih mreža- posvećenost detaljima- želja za predanim radom- važeći pasoš (najmanje godinu dana)- Proaktivnost- Tačnost

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
biznis nov posao milioner

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana