Tekst objavljen: 04.09.2015 10:30        


Inovativnom kampanjom "Pokrivamo Srbiju, da biste je vi otkrili", Mobilna telefonija Srbije (mts) je predstavio rasprostranjenost i kvalitet svoje 4G mreže , saopštio je taj mobilni operater. U okviru te kampanje, prvi put u Srbiji uživo su emitovana reklamna uključenja na četiri najgledanija televizijska kanala putem mts 4G mobilne mreže, saopštio je mts Telekom Srbija.

Mts prikazao kvalitet i rasprostranjenos  4G mreže

Pošto, kako se navodi, mts ima najbolju rasprostranjenost 4G mreže u Srbiji, tokom dve nedelje u direktnom televizijskom programu emitovano je ukupno 140 priloga uživo, sa više od 40 lokacija u devet gradova.

Prva reklama emitovana uživo preko 4G mreže snimljena je u Beogradu, a potom su televizijski gledaoci mogli da otkrivaju i različite predele Niša, Kopaonika, Novog Pazara, Kragujevca, Aranđelovca, Novog Sada, Pančeva, Šapca - gradova i mesta u kojima je korisnicima već dostupna 4G mreža.

Prenošenje signala u realnom vremenu sa terena do TV stanica isključivo uz pomoć mobilne tehnologije, predstavlja veliki iskorak u realizaciji televizijskih prenosa uživo, navodi se u saopštenju.

Prikazujući različite delove naše zemlje u direktnim TV uključenjima, kampanja "Pokrivamo Srbiju, da biste je vi otkrili" prikazala je sve prednosti mts 4G mreže kao što su kvalitet, brzina i njena rasprostranjenost.

Pored navedenih gradova i mesta, 4G mreža od skoro je dostupna i korisnicima u Apatinu i Subotici, čime mts potvrđuje svoje opredeljenje da svakodnevno povećava pokrivenost Srbije ovom naprednom mrežom.
Prednosti 4G mreže ogledaju se pre svega u poboljšanju korisničkog iskustava prilikom korišćenja usluga interneta putem mobilnih uređaja.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja
Povezane teme:
mobilna telefonija Srbija 4G 4G MTS

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana