Tekst objavljen: 21.02.2016 10:00        


Ski centar Kopaonik zabeležio je tokom vikenda odličnu posećenost kada je na stazama ovog skijališta u toku jednog dana skijalo više od 7.000 skijaša, saopštili su danas Skijališta Srbije.

Na Kopaoniku dnevno skija više od 7.000 skijaša

U četvrtak, 18. februara, počinje treći po redu Top ski vikend, kada skijaši i borderi mogu da iskoriste popust od 20 odsto na trodnevne i četvorodnevne ski karte.

Na stazama ski centra Kopaonik trenutno ima 35 centimetara utabanog snega, a posetiocima su na raspolaganju i adrenalinski sadržaji.

Velikom broju skijaša i bordera doprinela je veoma kvalitetna priprema staza kao i dovoljna količina utabanog snega.

Ovogodišnja skijaška sezona na Kopaoniku počela je pre gotovo tri meseca i za to vreme prodato je više od 100.000 ski karata, što je za 20 odsto više u odnosu na isti period prethodne sezone.

Ljubitelji zimskih sportova u kontinuitetu uživaju u odlično pripremljenim stazama, a zahvaljujući sistemima za veštačko osnežavanje skijaška sezona traje bez prekida 80 dana.

Da zimska sezona protiče odlično pokazuje i podatak da je u toku prve polovine februara ostvarena dvomilionita vožnja žičarom, što je za 10 posto više ostvarenih vožnji u odnosu na prethodnu sezonu.
Radno vreme skijališta je od 8.30 do 16.30 časova.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja
Povezane teme:
skijanje kopaonik domaći turizam bording

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana