Tekst objavljen: 03.12.2015 15:18        


Na Kopaoniku će predstojećeg vikenda, šestu godinu za redom, početi Ski Opening na kojem se, navode organizatori, očekuje dolazak više od 10.000 gostiju. Skijalište je za skijaše otvoreno od ponedeljka, navodi se u saopštenju organizatora, MK Mountain Resort i "Skijališta Srbije", u kom se dodaje da će za Ski opening na Kopaoniku u funkciji biti žičare Karaman greben i Pančićev vrh.

Na Kopaoniku ovog vikenda Ski opening

Ljubitelje snežnih sportova ovog vikenda na Kopaoniku očekuju ski opening dnevne i noćne žurke, nagradne igre, modne revije i raznovrstan zabavni program za sve uzraste, navodi se u saopštenju u kom se dodaje da će na ski festu u hotelu "Anđela" nastupiti Dženan Lončarević, Lexington band, Petar Mitić i Katarina Živković.

U saopštenju piše da je MK Mountain Resort i ove godine za goste obezbedio dvodnevni gratis ski paš u toku prvog ski || snowboard vikenda na Kopaoniku.

Kopaonik, najpoznatiji ski centar u Srbiji, je destinacija koja tokom zimske sezone nudi idealne uslove za porodični odmor, dodaje se u saopštenju.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
kopaonik skipas Ski Opening skijališta srbije

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana