Tekst objavljen: 01.01.2024 16:00        


Nemačka Postbanka isplatiće pojedinim svojim klijentima i do 1.000 evra nadoknade

Nemačka banka časti klijente sa 1000 evra


Novac neće dobiti svi, a u obzir dolaze oni koji su pretrpeli štetu zbog kašnjenja u otvaranju ili odjavi računa i nelikvidnosti.

Lokalni mediji navode da se mnogi klijenti žale na Postbanku već duže vreme i da su mnogi ljuti jer sesuočavaju sa velikim problemimakoji imaju posledice i na njihove finansije.

Mnogi korisnici uopšte nemaju pristup svom računu i ne mogu da dođu do svog novca.

Postbanka je jednostavnoprestala da isplaćuje novac bez obzira na to da li klijent novac hoće da podigne na šalteru ili bankomatu.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE


Korisnici od sredine avgusta imaju brojne probleme. Zbog masovnih ograničenja za klijente intervenisala je i nadzorna služba banaka koja je Postbanci zapretila značajnim posledicama.

Zbog problematične situacijebankase odlučila na drastičan korak i isplatiće klijentima iznos do 1.000 evra.Novac, međutim, neće dobiti svi, a u obzir dolaze samo klijenti koji su pretrpeli štetu zbog kašnjenja u otvaranju ili odjavi računa i nelikvidnosti. Klijenti, međutim, moraju da pruže dokaz o nastaloj šteti pružanjem odgovarajućih dokumenatakao što su povratna zaduženja, troškovi opomene ili kamate za zakasnelo plaćanje.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
postbanka Nemačka 1000 evra naknada banke

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana