EUR 117,52 USD 106,60 CHF 109,81

Kursna lista


Zvanični kurs Evra za dan 29.01.20. :: 117.5463 rsd

Tekst objavljen: 24.09.2018 14:41        


U petak 21. septembra u holu JUBMES banke otvorena je izložba slika Metafore u ulju umetnika Igora Stefanovića.

Nesvakidašnja izložba slika u JUBMES banci

Ponosni smo sto su posle Los Anđelesa, italijanskih galerija i kuće Kralja Petra I u Beogradu, ove nesvakidašnje slike stigle i u JUBMES banku. U okviru projekta Umetnost i poslovna vizija do sada smo organizovali izložbe poznatih Srpskih slikara, ali i mladih umetnika koji tek pronalaze mesto na likovnoj sceni. Izlaganjem Igorovih jedinstvenih slika otišli smo korak dalje usudivši se da svojim klijentima, saradnicima i svim ljubiteljima umetnosti ponudimo potpuno nov sadržaj nastao sinergijom talenta i ljubavi prema slikarstvu i crtežu, uz maestralno umeće u primeni savremenih tehnologija – izjavio je predsednik Izvršnog odbora JUBMES banke dr Miloš Vujnović.

Izložene slike prikazuju osećaj da je život borba. Brutalna i različita vrsta borbe u svakoj životnoj fazi. Ali život je takođe i lep. Veličanstveno je. Zbog toga sam naslikao ove slike – da to nikad ne zaboravim i prihvatim život upravo takvim kakav jeste. Na kraju hteo sam da se setim da samo kroz lične žrtve i trud možemo napredovati i razvijati se kao ljudska bića – izjavio je autor izložbe slikar Igor Stefanović.

Postavka će biti izložena u narednih mesec dana u holu JUBMES banke, radnim danima od 9-17 časova u ulici Bulevar Zorana Đinđića 121, na Novom Beogradu.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja
Povezane teme:
slike Miloš Vujnović Jubmes banka banka izložba slika

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana