Tekst objavljen: 21.01.2022 15:55        


U Nišu će u stanovima korisnika besplatno biti zamenjeni ventili na radijatorima. Gradska Toplana sprovešće tu akciju kako bi se grejanje naplaćivalo po potrošnji, a ne po kvadratnom metru zagrevane površine

Niš uskoro uvodi naplatu grejanja po potrošnji, zamena ventila besplatna Niš


Iz toplane kažu da zainteresovani zahtev mogu da podnesu do prvog jula, kako bi se zamena ventila završila do početka sledeće grejne sezone.

Tehnički direktor JKP „Gradska toplana Niš“ Darko Pejčić kaže da je dovoljno da građani podnesu zahtev za zamenu ventila na radijatorima.

Uslov je da se zameni i gornji i donji ventil i da taj gornji ventil bude pripremljen za termo glavu, odnosno da bude termostatski ventil, kao priprema za naplatu po potrošnji.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE


"Gradska toplana unazad već nekih sedam-osam godina vrši naplatu po potrošnji. To je za sada samo na nivou toplotne podstanice samo nekih desetak posto se vrši naplata bukvalno za svaki stan", ističe Pejčić.

Gradska toplana pored toga što proizvodi preko devedest posto toplotnih postrojenja se trudi da stoprocentno pređe na obnovljive izvore toplotne energije.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja
Povezane teme:
naplata grejanja potrošnja grejanje grad niš grejanje naplata po potrošnji

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana