Tekst objavljen: 18.05.2017 11:55        


NLB Banka Beograd se i ove godine predstavila na Sajmu poljoprivrede u Novom Sadu. Na događaju organizovanom za medije, banka je predstavila svoje rezultate u poslovanju sa poljoprivredom i ponudu koju je pripremila za poljoprivredne proizvođače.

NLB Banka na Sajmu poljoprivrede u Novom Sadu

NLB Banka je izuzetno aktivna u saradnji sa poljoprivredom i u ovom segmentu se može pohvaliti tržišnim učešćem od čak 8 odsto. »Kako bismo izašli u susret poljoprivrednicima na najbolji mogući način, kreirali smo novi koncept saradnje sa poljoprivrednicima – NLB NA POLJU: Ovaj novi koncept NLB Banke podrazumeva formiranje jakog tima savetnika za poljoprivredu koji čini sada već više od 20 koleginica i kolega koji imaju veliko iskustvo u radu sa poljoprivredom, veći deo njih su I sami iz porodica koje se bave poljoprivredom, i koji su poljoprivrednicima na raspolaganju tamo gde su im najpotrebniji, na polju. Zahvaljujući ovakvom konceptu i sjajnom timu agro savetnika, mi smo prošle godine podržali agro segment sa 22 miliona evra kredita za različite namene, a ove godine smo za podršku poslovanju poljoprivrednika obezbedili čak 50 miliona evra« istakao je Vlastimir Vuković, član Izvršnog odbora NLB Banke.

Biljana Petrović, direktorka Odeljenja za upravljanje prodajom agro biznisu dodala je da NLB Banka poljoprivrednicima nudi kredite za sve potrebe koje imaju, a nisu u mogućnosti da ih realizuju iz sopstvenih izvora.

»Ove godine smo potpisali ugovore sa više dilera mehanizacije gde nudimo čak i kamatu od 0 odsto do nekih specijalnih uslova, u zavisnosti od konkretnog dilera i konkretne mehanizacije koja se finansira« rekla je Biljana Petrović.

Ovom prilikom, uručeni su ključevi prvog traktora za koji je NLB Banka odobrila kredit u saradnji sa svojim partnerom, Agropanonkom. Predstavljen je i NLB Organic, konkurs namenjen organskim proizvođačima, u okviru kojeg se tri najbolja projekta nagrađuju sa ukupno milion i po dinara. Konkurs traje već šestu godinu, a do sada je u njemu učestvovalo 293 projekta. Ovogodišnji konkurs privukao je veliku pažnju, pa je na adresu NLB Banke pristigao rekordan broj od čak 67 projekata.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja
Povezane teme:
nlb banka novi sad Sajam poljoprivrede

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana