Tekst objavljen: 20.12.2023 14:10        


NLB Komercijalna banka otvorila je novu ekspozituru u nedavno renoviranom Sava Centru, i tako dodatno proširila svoju mrežu za rad sa klijentima – jednu od najvećih u Srbiji

NLB Komercijalna banka otvorila jednu novu i jednu modernizovanu filijalu


Više od 200 kvadrata ovog modernog i funkcionalnog prostora, zajedno sa čitavim timom iskusnih bankara, klijentima će za sve vrste kreditnih poslova biti dostupan svakoga dana od 10 do 19 sati, uključujući i dane vikenda.

Uporedo, nakon potpune adaptacije i modernizacije, svečano je otvorena i ekspozitura u Bulevaru Mihajla Pupina 165v. Sa površinom od čak 620 kvadrata i više od 14 izdvojenih prostorija, koje se prostiru na više nivoa, ova ekspozitura je najveća u razgranatoj mreži NLB Komercijalne banke.

Više od 20 iskusnih bankara, koji u njoj rade, klijentima će biti na raspolaganju svakog radnog dana od 8 do 19 časova, dok će zonu sa dvovalutnim bankomatima poslednje generacije, moći da koriste 24/7 365 dana u godini.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE


Otvaranje novih i renoviranje postojećih ekspozitura, deo je modernizacije jedne od najvećih mreža u zemlji, kroz koju će NLB Komercijalna banka otvoriti i renovirati veliki broj ekspozitura u skladu sa najnovijim svetskim trendovima.

U okviru ovog programa, banka je prva u Srbiji zamenila i celu mrežu bankomata, multifunkcionalnim aparatima poslednje generacije, sa funkcijama poput uplate pazara, integracije svih kanala, QR čitača ili uplate i isplate u evrima.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja
Povezane teme:
otvaranje nove filijale NLB Komercijalna banka nova filijala sava centar

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana