Tekst objavljen: 26.10.2018 14:55        


Javno preduzeće "Gradsko stambeno" Beograd nudi olakšice za sređivanje fasada, odnosno mogućnost Beograđanima da rekonstrukciju plate na čak 60 mesečnih rata.

Nova pogodnost za Beograđane: Fasada na 60 rata

Nova pogodnost plaćanja rekonstrukcije fasade na 60 rata, koju je JP "Gradsko stambeno" pre nekoliko godina uvelo, pokazala je da su Beograđani i te kako svesni stanja u kome se nalazi veliki broj stambenih zgrada.

"Sugrađani su svojevremeno isticali da su im mesečni izdaci za otplatu previsoki, bez obzira na 24-mesečne rate. Sada je situacija drugačija, jer je ovo idealna prilika da se zgrada uredi sa manjim mesečnim troškom i odloženim plaćanjem na čak pet godina", kažu u "Gradskom stambenom".

Da bi se za izvođenje radova potpisao ugovor sa JP "Gradsko stambeno" potrebno je dostaviti najmanje 51 odsto potpisa vlasnika stanova. Ukoliko na taj način skupština stanara odluči da izvodi radove, obavezu plaćanja imaju svi vlasnici stanova, bez obzira na to da li su svojim potpisom podržali sklapanje ugovora ili ne.

Na to ne utiče ni činjenica da li stanari koriste taj deo zgrade više ili manje ili ga uopšte ne upotrebljavaju, pišu Večernje novosti.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
Beograd održavanje zgrade fasade gradsko stambeno

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana