Zvanični kurs Evra za dan 27.10.21. :: 117.5794 rsd
Tekst objavljen: 17.11.2016 16:13        


Evropski fond za jugoistočnu Evropu (EFSE) potpisao je sa kompanijom Intesa Leasing ugovor o kreditu u iznosu od 10 miliona evra sa ciljem da podstakne razvoj mikro i malih preduzeća u Srbiji.

Nova sredstva za finansiranje malih preduzeća u Srbiji

Kredit predstavlja nastavak saradnje EFSE fonda i kompanije Intesa Leasing, koja mikro i malim preduzećima u Srbiji pruža uslugu finansijskog lizinga za nabavku različite opreme i komercijalnih vozila.

„Proširenje našeg partnerstva sa kompanijom Intesa Leasing pokazuje našu privrženost mikro i malim preduzećima, a dodatnim finansiranjem će biti omogućeno da veći broj mikro i malih preduzeća dođe do potrebnih finansijskih sredstava”, izjavio je Christoph Tiskens, predsedavajući Odbora direktora EFSE-a.

„Nastavak uspešne saradnje sa EFSE fondom, koji je u kompaniji Intesa Leasing prepoznao pouzdanog partnera pre više od tri godine, od posebne je važnosti jer nam omogućava da mikro i malim preduzećima, koja čine značajan deo naše klijentske baze, stavimo na raspolaganje sredstva pod povoljnim uslovima.

Za sprovođenje strategije kompanije Intesa Leasing, koja već dugi niz godina nastoji da ovom, strateškom segmentu srpske privrede, obezbedi finansiranje pod uslovima bliskim onim na razvijenijim tržištima, uspostavljanje partnerskog odnosa sa EFSE fondom je od veoma velikog značaja“, izjavio je Nebojša Janićijević, predsednik Izvršnog odbora Intesa Leasing.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja
Povezane teme:
mala preduzeća kreditiranje EFSE inesa lizing

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana