Tekst objavljen: 14.11.2017 9:15        


Superkartičari i dalje imaju razloga da budu zadovoljni. Od ponedeljka 13. novembra, najveći program lojalnosti u Srbiji korisnicima omogućava da svoje pogodnosti iskoriste jednostavnije, brže i lakše - direktno sa kartice.

Nova usluga Super Kartice

To znači da će od sada, svi Superkartičari koji su prešli prag za nagrađivanje u prethodnom obračunskom periodu, sakupljene bodove moći da iskoriste direktno sa kartice, u kupovinama u IDEA i Roda, Mercator prodavnicama, poslovnicama DDOR osiguranja i prodavnicama sportske opreme Intersport.

Ovom inovacijom Super Kartica postaje još vrednija, jer će pored uštede u kupovinama, jednostavnijom realizacijom sakupljenih bodova, bez čekanja knjižice pogodnosti, nošenja novčanih bonova i njihovog potpisivanja na kasi, štedeti i vreme.

Super Kartica, kao najveći program lojalnosti na domaćem tržištu, konstantno radi na unapređenju programa, kojim želi da pruži svojim korisnicima bržu i ugodniju kupovinu i još veću uštedu. Korisnici koji žele bliže da se upoznaju sa inovacijama Super Kartice, mogu da posete web stranu www.superkartica.rs.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
nova super kartica super kartica Sberbanka bodovi lojaliti kartice

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana