Tekst objavljen: 08.05.2017 14:08        


AIK Banka je na naše tržište uvela KešKlik, jedinstvenu uslugu koja podrazmeva prenos novčanih sredstava između dva fizička lica korišćenjem SMS koda. Iniciranjem opcije KešKlik iz e/mBank aplikacije od strane klijenta AIK Banke, primalac sredstava dobija SMS poruku sa PIN kodom. Unosom koda na bilo kom bankomatu AIK Banke u narednih 72h primalac može podići novac bez upotrebe kartice.

Novi inovativni proizvodi AIK Banke

Pored toga, AIK Banka je pripremila još jednu novinu. Reč je o start paket tekućem računu, novom proizvodu namenjenom roditeljima i njihovoj deci. Start paket tekući račun AIK Banke omogućuje vam odobrenje pozajmice u iznosu od 30.000 dinara, kako bi vaši naslednici zakoračili u svet odgovornih i zrelih ljudi. Sve što je potrebno jeste da imate stalna mesečna primanja u AIK Banci, po osnovu radnog odnosa, penzije ili drugog redovnog mesečnog primanja.

Maksimalan iznos pozajmice koji možete obezbediti vašem detetu jeste 30.000 dinara, koje će mu biti na raspolaganju u naredna 24 meseca, a sve to uz mesečnu nadoknadu održavanja računa od samo 250 dinara. Otvaranjem start paket tekućeg računa mladi stiču mogućnost da koriste najsavremenije finansijske usluge digitalnog bankarstva, što je njima posebno važno, imajući u vidu da u današnje vreme svi tinejdžeri žive na mobilnim telefonima i društvenim mrežama.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja
Povezane teme:
proizvod banke aik banka banka

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana