Tekst objavljen: 05.04.2016 15:47        


Kompanija Dunav osiguranje kreirala je nov paket "čuvar kuće", sveobuhvatan i cenovno prihvatljiv, na jedinstvenoj polisi koja pokriva širok spektar rizika, koji se mogu prilagoditi specifičnim potrebama i budžetu svakog konkretnog domaćinstva, saopšteno je danas iz te osiguravajuće kuće. 

Novi paket Dunav osiguranja  -  "čuvar kuće"

Paket "čuvar kuće" obezbeđuje osiguravajuće pokriće stalno nastanjenih objekata (kuća i stanova) na teritoriji Republike Srbije, uključujući ugrađene instalacije i opremu u njima, stvari domaćinstva.

Takođe "pokriva" odgovornost članova domaćinstva u svojstvu privatnih lica u svakodnevnom životu i odgovornost iz posedovanja nepokretnosti, kao i osiguranje članova domaćinstva od posledica nesrećnog slučaja (nezgode).

Pored navedenog, osiguranjem mogu biti obuhvaćeni i sanitarije, pomoćni objekti kuće i stvari u njima, zajednički delovi zgrade, kao i umetnički predmeti.

Za osnovni paket osiguranja "čuvar kuće" za stambeni objekat površine 50 metara kvadratnih, iznos osiguranja je 3,0 miliona dinara, a za stvari u domaćinstvu do 600 hiljada dinara, a premija osiguranja je 309 dinara mesečno, precizira se u saopštenju.

Ovaj paket pruža, pre svega, osiguravajuću zaštitu od standardnih, iskustveno najučestalijih rizika: požara, udara groma, oluje, grada, eksplozija, izliva vode iz instalacija, provalne krađe i razbojništva, loma stakla i instalacija, kao i zaštitu od rizika pada letelice, manifestacije i demonstracije i udara sopstvenog motornog vozila u osigurani građevinski objekat.

Pored napred navedenih rizika, moguće je ugovaranje i dodatnih, poslednjih godina veoma učestalih rizika od poplave i bujice, zemljotresa.

Takođe, paket "čuvar kuće" daje mogućnost ugovaranja i dodatnih "rizika iznenađenja" u koje spadaju pritisak snega, pad drveta, dim, obest i vandalizam, rizik atmosferske vode, kao i ugovaranje pokrića rizika od udara nepoznatog motornog vozila u osigurani građevinski objekat, opšte odgovornosti i osiguranje članova domaćinstva od posledica nesrećnog slučaja.

Za Luks paket "čuvar kuće", koji podrazumeva osnovni paket plus dodatno pokriće, mesečna premija osiguranja, primera radi, iznosi 556 dinara, a za stambeni objekat površine 50 kvadrata suma osiguranja je 3,0 miliona dinara, za stvari u domaćinstvu 600 hiljada dinara, za tri člana domaćinstva u slučaju nezgode invaliditeta iznos osiguranja je 200 hiljada dinara, odnosno 100 hiljada dinara u slučaju smrti.

Posebnu pogodnost ove ponude predstavlja, u slučaju ostvarenja rizika od požara, nadoknada troškova iznajmljivanja privremenog smeštaja za porodicu, uključujući i transport preostalih stvari domaćinstva, do iznosa od 500 evra, kao i nadoknada troškova preventivne zamene brave na objektu usled nestanka ključeva, i to do iznosa od 100 evra.

Visina premije osiguranja zavisi od vrednosti imovine, površine stambenog objekta, kao i izabranog paketa pokrića, odnosno broja dodatnih predmeta osiguranja za koje se klijent opredeli.

U zavisnosti od ugovorenog trajanja osiguranja, broja uključenih dodatnih rizika uz osnovno pokriće, kao i za jednu ili više godina u pokriću bez štete, omogućeni su popusti i do 15 odsto.

Način plaćanja premije biraju sami klijenti u zavisnosti od njihovih specifičnih potreba, a premiju je moguće platiti mesečno, kvartalno, polugodišnje ili godišnje, navodi se u saopštenju.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
čuvar kuće novi paket osiguranja Dunav osiguranje osiguranje doma osiguranje od nesrećenog slučaja

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana