Tekst objavljen: 30.01.2016 10:00        


Novi Sad se za prvih pet dana glasanja nalazi u gornjem delu tabele, među prvih deset destinacija, od kandidovanih 20 za titulu "Najbolja destinacija 2016", saopštila je danas Turistička organizacija tog grada. Sedmi po redu izbor za titulu "Najbolja destinacija " (Best Destination) je već u prvih pet dana trajanja postigao veliki uspeh, jer je, na osnovu informacija koje je Turistička organizacija Grada Novog Sada.

Novi Sad trenutno među prvih deset destinacija

Iz Turističke organizacije su rekli da je to veoma izuzetan uspeh za grad, imajući u vidu da se nakon pet dana glasanja, London našao na tabeli ispod Novog Sada.

Glasa se online na sajtu European Best Destination (www.vote.ebdest.in) i trajaće do 10. februara.
Novi Sad je uvršten na listu 20 turističkih destinacija Evrope koje su nominovane za titulu "Best Destination 2016" (Najbolja destinacija 2016), pored destinacija kao što su Rim, Pariz, London, Barselona, Prag, Madrid, Nant, Brisel, Zadar, Kotor, Nikozija, Plovdiv, Beč, Milano, Atina, Berlin, Amsterdam, Edinburg i Azorska ostrva.

Na toj listi Novi Sad se našao na inicijativu European Best Destination, koji je prepoznao kvalitet turističke ponude Novog Sada i potencijal grada da se prezentuje u krugu najznačajnijih evropskih turističkih destinacija i kandiduje se za najbolju destinaciju na ovom prestižnom izboru na evropskom nivou.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja
Povezane teme:
turisticka oranizacija top destinacije top gradovi novi sad

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana