Tekst objavljen: 03.04.2018 12:00        


Svesni činjenice da multitasking predstavlja svakodnevnicu svakog preduzetnika Sberbank Srbija je u okviru Sberbiz Online usluge, kreirala mobilnu aplikaciju namenjenu pravnim licima. Uz ovakvu aplikaciju značajno se štede najvažniji preduzetnički resursi – vreme i novac, a poslovanje praktično „drži u džepu“.

Obezbedite mobilnost poslovanja uz SberBiz Online

Korišćenje SberBiz Online mobilne aplikacije jednostavno je, brzo i sigurno. Nezavisno od mesta na kome se nalazite, zahvaljujući ovoj aplikaciji, imate dvadesetčetvoročasovni uvid u stanje poslovnih računa, naloga za plaćanje, dnevne promene, pregled kursne liste i ostale servisne informacije, kao i mogućnost da izvršite plaćanje računa ili proveru uplata. Dodatnu pogodnost čine i niže provizije, u odnosu na one koje važe prilikom plaćanja posetom banci.

Mobilna aplikacija najnovija je funkcionalnost već postojećeg Internet bankarstva. U pitanju je set funkcionalnosti dostupih u okviru Windows desktop aplikacije, kojima se pristupa putem web adrese, čime se korisnik oslobađa potrebe da instalira ili ažurira aplikaciju kada se pojavi novija verzija. Izuzetno kvalitetna i pouzdana Windows aplikaciju dostupna u okviru Sberbank elektronskog bankarstva pored niza očiglednih pogodnosti na izvestan način vezivala je korisnike za računar na kojem je instalirana, a time posledično i za kancelariju, odnosno mesto poslovanja.

Uvođenjem novih atraktivnih servisa, posebno SberBiz Online mobilne aplikacije, Sberbank Srbija zaokružila je sve kanale elektronskog bankarstva, nudeći korisnicima moćan paket koji pruža robusnost i snagu Windows aplikacije, uz mobilnost i lakoću korišćenja.

Kako je digitalizacija važan segment poslovanja Sberbanke razvoj SberBiz Online servisa nastaviće se i u narednom period i to kroz modernizaciju mreže bankomata. Na ovaj način svakodnevne operacije sa kojima se sreću preduzetnici biće značajno olakšane. Umesto čekanja u redovima uplatu pazara uskoro ćete moći da izvršite na samom bankomatu.

Aktiviranje i korišćenje novih SberBiz Online servisa ne povlači nikakve dodatne troškove. Jedini preduslov je da klijent već koristi Windows aplikaciju, odnosno Office banking.

Više o samoj aplikaciji možete pročitati na zvaničnom vebsajtu Sberbank Srbija www.sberbank.rs.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
Sberbanka online aplikacija

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana