Tekst objavljen: 15.06.2016 12:08        


Niskotarifna avio-kompanija Wizz Air najavila je danas uvođenje dve nove linije iz Niša od 1. avgusta ove godine, i to do aerodroma Minhen-Memingen u Nemačkoj i Ajndhoven u Holandiji, sa dva nedeljna leta - ponedeljkom i petkom.

Od 1.avgusta iz Niša i do Minhena i Ajndhovena

Karte za nove letove su od sada u prodaji i mogu se rezervisati i kupiti preko sajta wižair.com po ceni već od 2.299 dinara, za putovanje u jednom pravcu, saopšteno je iz Wizz Air.

Ovaj avio-prevoznik je počeo sa letovima sa niškog aerodroma "Konstantin Veliki" u junu 2015. sa dve linije do Malmea i aerodroma Bazel-Miluz-Frajburg, i sa najavom treće linije do Dortmunda, koja treba da stratuje 20. avgusta.

Sa danas najavljenim linijama, Wizz Air će moći da ponudi još više mogućnosti putnicima iz Niša i Srbije, gde ukupno, iz Beograda i Niša zajedno, održava 16 linija do šest zemalja.

"Naše tri nove linije do Nemačke i Holandije proširiće najveću mrežu low-cost letova iz Srbije, omogućavajući srpskim putnicima veći izbor destinacija za odmor ili posao ovog leta, ali u isto vreme i podstičići dolazak stranih turista u Srbiju", izjavila je Tamara Valoa, direktorka službe za odnose sa medijima Wizz Air.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
Wizz Air avio karte letovi niški aerodrom

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana