Zvanični kurs Evra za dan 22.10.20. :: 117.5830 rsd
Tekst objavljen: 27.02.2020 15:55        


Kamatica pokreće novi serijal i namenjen je svima koji žele da imaju više novca, manje dugova i koji, narodski rečeno, žele da "izađu na zelenu granu"

Od marta krećemo da učimo finansije! Dušan Uzelac, finansijski savetnik i osnivač našeg portalaOd ovog marta želimo da krene promena u našem društvu, naročito kada su u pitanju naše lične finansije i odnos prema novcu.

Pored naših sugrađana koje zanimaju štednja i koji žele više da saznaju o tome kako finansije "rade", našem portalu dnevno stiže veliki broj upita i molbi za pomoć od strane onih koji se nalaze u nezavidnoj finansijskoj situaciji, bilo da su uzeli kredit i koji sada ne mogu da vrate ili imaju neki sličan problem.

Zbog toga smo rešili da pokrenemo serijal tekstova pod nazivom "Učimo finansije" u kome nam je cilj da kroz savete našeg Dušana Uzelca, jednog od najpoznatijih finansijskih savetnika u čitavom regionu pokušamo da promenimo neke ne tako dobre navike naših sugrađana kada je reč o upravljanju novcem.

Čitava ideja rodila se na predavanjima koje smo organizovali krajem prošle godine u Beogradu, a koja su naišla na dobar prijem kod svih koji su ista posetili. U dva dana bavili smo se temama ličnih i preduzetničkih finansija i shvatili smo da bi Dušanovo iskustvo na polju preduzetništva i njegovo analitičko sagledavanje novca i njegovih tokova mogli da budu od pomoći velikom broju naših sugrađana, ali i svima onima i van granica Srbije, koji dele iste muke i isti (ili sličan) jezik, pa mogu bez prevoda da razumeju o čemu Dušan priča...

Dakle, od ovog marta, svake druge nedelje donosimo vam savete kako da bolje upravljate svojim finansijama. Biće tu saveta za one koji ulaze ili su već u preduzetničkim vodama, ali i za sve ostale koji žele da zauzdaju svoje kućne budžete, uštede i da na kraju godine - ne budu u minusu.

Naša zelja je da polako i strpljivo menjamo odnos koji u našem društvu postoji prema novcu: želimo da svi naši sugrađani racionalnije raspolažu sa parama, da ih imaju više nego sada i da taj papir prestane da bude tabu tema ili nešto o čemu je bolje "ne pričati i ne pitati". Jer, reč je o samo još jednom segmentu života koji može da bude kvalitetniji i bolji.

Zbog toga i počinjemo ovaj serijal.

Prvi koraci i prve lekcije na ovom putu nas čekaju već kroz dve nedelje: prolazićemo ih zajedno, polako ali sigurno i na kraju, doćićemo do onog trenutka kada se slika iz naših novčanika i stanje na bankovnom računu menjaju - ovoga puta u našu korist.

9 komentara

 1. User image
  Marija Tratar 01.03.2020 15:50

  Zelim da dobijam informacije o Ucimo finansije

 2. User image
  Gordana 03.03.2020 11:02

  Molim da mi se salju tekstovi iz obuke
  Ucimo finansije

 3. User image
  Branka 04.03.2020 6:27

  Molim da mi se salju tekstovi iz obuke Ucimo finansije.

  Srdačan pozdrav

 4. User image
  Knezz 04.03.2020 6:33

  Vrlo interesantno, treba probati, verujem da ce biti korisno. Saljite mi tekstove.

 5. User image
  Mixsa 19.03.2020 6:22

  Zel8m da mi saljete tekstve o toj temi.

 6. User image
  Svetlana 19.03.2020 10:31

  Volela bih da mi šaljete tekstove iz obuke Učimo finansije

 7. User image
  Vladimir 21.03.2020 13:59

  Molim Vas, šaljite mi tekstove.

 8. User image
  Mladenović Ljiljana 23.03.2020 14:54

  Molim vas da mi šaljete tekstove ili snimke predavanja.
  Ako ste već počeli , molim vas da mi pošaljete to što sam propustila.
  Zahvaljujem vam unapred.
  Zamolila bih i za jednu informaciju : da li postoji mogućnost za samo jedno pitanje. U pitanju je savet oko finansija.

 9. User image
  Kamatica tim 23.03.2020 15:09

  Poštovana Ljiljana,

  Nismo još uvek počeli sa serijom tekstova, plan je da uskoro započnemo.

  Ukoliko imate pitanje u vezi ličnih finansija, možete ga poslati na office@kamatica.com. Kolege će se potruditi da Vam odgovore u najkraćem roku.

  Srdačan pozdrav,

  Kamatica tim

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja
Povezane teme:
dušan uzelac saveti o novcu kamatica saveti kamatica serijal učimo finansije učimo finansije

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana