Tekst objavljen: 11.07.2016 16:00        


Još jednu godinu uspešnog poslovanja u Srbiji ProCredit banka je obeležila organizovanjem manifestacije „ProAkcija“, koja je na beogradskoj Adi Ciganliji okupila više od 3 hiljade posetilaca.

Održana druga po redu ProAkcija na Adi Ciganliji

Pored zanimljivih radionica posvećenih edukaciji, ekologiji i digitalnom bankarstvu, ovaj jedinstveni porodični događaj ponudio je zanimljiv sadržaj i za najmlađe posetioce, koje je svojim nastupom obradovao dečiji hor Čarolija, dok su ljubitelji tradicionalnog zvuka trube uživali u spektakularnom koncertu Dejan Petrović Big Benda uz najpoznatije domaće i strane hitove od Partibrejkersa do Elvis Prislija.

Posetiocima su predstavljeni i prvi električni automobili u Srbiji koje ProCredit banka koristi za potrebe svog transporta, a za sam kraj organizovan je i muzički vatromet.


„Poslovni uspeh ProCredit banke ne bi mogao ni da se zamisli bez naših zaposlenih i ovaj događaj posvetili smo upravo njima i njihovim porodicama. Takođe, želeli smo da se zahvalimo i prijateljima i poslovnim partnerima banke, kao i klijentima koji su nam ukazali poverenje i sa kojima gradimo dugoročno partnerstvo“, rekla je Mirjana Mitrović, šefica odeljenja za bankarske usluge i marketing i dodala: „Naša poslovna politika zasniva se na odgovornom poslovanju, koji se ogleda u našem odnosu prema klijentima, društvu i kao i životnoj sredini i zbog toga smo na ovom događaju stavili akcenat na Ekološke edukativne radionice, u želji da podignemo svest o važnosti Eko inicijativa kao i lične odgovornosti koju svi nosimo.“


Briga za živоtnu srеdinu u ProCredit banci počinje kroz internu edukaciju i informisanje zaposlenih, a nastavlja se i kroz sve aktivnosti banke. Zbog toga je posebna pažnja posvećena finansiranju projekata koji za cilj imaju zaštitu životne sredine i korišćenje obnovljivih izvora energije.

Od početka programa tzv. zelenog finansiranja isplaćeno je više od 95 miliona evra kredita, od čega za energetsku efikasnost oko 84 miliona, za obnovljive izvore energije oko 6 miliona za ostale mere zaštite životne sredine kao što su zaštita vazduha ili organska proizvodnja oko 4 miliona evra.

Od juna ove godine ProCredit banka za potrebe prevoza koristi 7 potpuno novih električnih automobila, što je prvi put da jedna kompanija ili institucija u Srbiji koristi ekološka vozila. Predstavnici ProCredit banke veruju da se prvenstveno počinje ličnim primerom, pa je stoga ova institucija uspela različitim merama energetske efikasnosti da smanji emisiju CO2 u 2015. godini za 16,8%.

Predstavnici banke poručuju da se ovakvim primerima doprinosi kreiranju bolje i zdravije poslovne i životne sredine i najavljuju dodatnu podršku u vidu finansiranja investicija u energetsku efikasnost i obnovljive izvore energije.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
proakcija banka procredit električni automobili

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana