Tekst objavljen: 31.01.2017 9:49        


Koliko ste upoznati sa pogodnostima Visa Gold kartice? Da li imate svoju Visu Gold karticu? Ako je vaš odgovor negativan, vreme je da to promenite i vidite šta sve možete sa Visa Gold karticom Addiko Banke.

Olakšana kupovina uz Visa Gold karticu

Globalno prihvaćeno sredstvo plaćanja


Visa Gold kartica globalno je prihvaćena i može se koristiti u preko 24 miliona lokacija širom sveta. Karticu prihvata oko 1,9 miliona bankomata na svetu. Posedovanjem Gold kartice ostvarujete popuste u zemlji i inostranstvu u preko 200 000 prodajnih objekata. Gold karticom možete platiti rent –a-car, hotelske usluge, hraniti se u restoranu, kupovati u velikim šoping molovima. Ukoliko izmirite sva dugovanja na vreme, karticu možete koristiti beskamatno. Mesečna članirana za karticu se menja i izražena je u dinarima. Banka odobrava visoke limite potrošnje za korišćenje ove kartice. Želite da obnovite zimsku odeću i obradujete sebe i svoje najbliže pred novogodišnje praznike, a nemate u tom trentuku novac u gotovini? Visa Gold kartica reševa i taj problem. Karticom možete plaćati u preko 20 trgovinskih objekata i ostvariti određene popuste. Visa Gold kartica je u današanjem svetu i te kako neophodna i svakako praktična stvar. Rešite kupovinu zimske garderobe jednim potezom. Iskoristite sve pogodnosti koje Visa Gold pruža. Kupovina preko interneta uz Visa Gold karticom

Još jedna od pogodnosti koju nudi Visa Gold kartica je njena upotreba za kupovinu preko interneta. Kupovina preko interneta postaje sve popularnija. U samo nekoliko poteza i željeni artikl se može naručiti. I za samo nekolilo dana biće kod vas. Kako sve to platiti? Lako i jednostavno. Visa Gold karticom. Zaboravite na posebne kartice koje redovno gubite. Dovoljno je sama ova jedna. Tako da ako ste ovih dana ugledali savršene zimske cipele i kaput, možete ih platiti Visa Gold karticom.

Operateri VISA centra dostupni 24 sata

Posedovanjem Gold kartice ostvarujete popuste u zemlji i inostranstvu u preko 200 000 prodajnih objekata. Ostvarujete i pravo na UNIQA putno osiguranje kojim su osigurani i članovi vaše porodice koji putuju u tom trenutku sa vama. Posedovanjem ove kartice osigurani ste u slučaju krađe kartice ili podataka sa platne kartice. Na raspolaganju su vam i usluge Međunarodnog VISA centra i Međunarodne VISA službe tokom boravka u inostranstvu gde možete zameniti karticu ili prijaviti njen gubitak. Operateri VISA centra dostupni su vam tokom cele godine i u svakom trenutku. Kartica poseduje i čip tehnologiju tako da je svaka zloupotreba svedena na minimum, a zaštita informacija je na visokom nivou.

Uz Visa Gold karticu možete koristiti medicinsku i pravnu pomoć. Karticom možete regulisati i svoje mts usluge i to putem online platforme, bez odlaska u neku od poslovnica.

Visa Gold kartica je sve što vam je potrebno, bilo da kupujete opremu za skijanje, odeću za novogodišnji doček, plaćate putovanje ili iznajmljujete auto. Uz visok limit potrošnje, dozvoljene transakcije na prodajnim mestima i bankomatima, dvadesetčetvoročasovno korišćenje novčanih sredstava, plaćanja više neće biti problem.

Iskoristite sve pogodnosti i popuste prilikom kupovina koje vam visa gold kartica Addiko banke nudi. Postanite korisnik globalno prihvaćene kartice i uživajte u kupovini.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
kartica visa Visa Visa Gold kartica Addiko banka

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana