Tekst objavljen: 21.08.2015 11:32        


Agro IT Klaster pokrenuo je online portal pijace.com, koji pruža mogućnost oglašavanja, prodaje i kupovine poljoprivrednih proizvoda putem interneta, a cilj im je da u narednom periodu, pored teritorije Srbije, pokriju i okolne zemlje.  

Online zelena i stočna pijaca prvi put u Srbiji

Koncept zelene i stočne pijace na internetu, onlajn prodaja i kupovina i praćenje novih trendova, korak je napred u poslovanju poljoprivrednika, poljoprivrednih proizvođača, poljoprivrednih preduzeća, kao i sela uopšte, ističu u Agro IT Klasteru.

Agro IT Klaster je svoj projekat osmislio i realizovao kako bi promovisao upotrebu interneta među poljoprivrednicima, kao i da bi im pružio koristan alat pomoću kojeg mogu besplatno da promovišu svoje proizvode.

Pored osnovne funkcije oglašavanja, na portalu se može pronaći pregršt korisnih saveta, novosti, kalkulatori za računanje raznih stvari, kalendari i slično.

Svi sadržaji i servisi koje pijace.com pružaju posetiocima u potpunosti su besplatni, a računa se da sa opcijama koje se pripremaju, u narednom periodu taj portal preraste u socijalnu mrežu posvećenu svima koji imaju dodirnih tačaka sa agro sektorom, odnosno poljoprivredom.

Vizija je da pijace.com postane mesto gde se promoviše poljoprivreda i selo uopšte, gde poljoprivrednici mogu da se informišu o novih tehnologijama, da razmenjuju međusobno iskustva, da se posavetuju sa stručnjacima iz raznih oblasti, da se mladi poljoprivrednici informišu o tradicionalnim načinima proizvodnje.

Ovaj projekat je rezultat rada Agro IT Klastera i zvanično je pušten u rad 1. avgusta 2015. nakon skoro godinu dana razvoja i testiranja.

Agro IT Klaster je osnovan radi ostvarivanja ciljeva u oblasti unapređenja, razvoja i primene informacionih tehnologija u poljoprivredi.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja
Povezane teme:
online pijaca Agro IT Klastera poljoprivreda stočarstvo

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana