Tekst objavljen: 08.09.2016 8:57        


AIK Banka je dobijanjem licence za zastupnika u osiguranju omogućila svim klijentima da na njenim šalterima širom Republike Srbije mogu da kupe brojne polise osiguranja po najpovoljnijim uslovima.

Osiguranje u Aik banci po najpovoljnijim uslovima

Klijenti mogu osigurati svoju imovinu od požara, poplave, provalne krađe, kao i odgovornosti za štete prema trećim licima, prateći preporuke i savete koje naši ovlašćeni zastupnici pružaju uz pažljivu analizu konkretnih potreba svakog klijenta.

Takođe, klijenti koji putuju u inostranstvo, trebalo bi radi svoje sigurnosti da imaju putno zdravstveno osiguranje. Cena ovog osiguranja zavisi od države putovanja, dužine boravka, osigurane sume i godina starosti osiguranika. Važno je napomenuti da se za porodične polise ostvaruje značajna ušteda.

Posebno interesovanje vlada za gotovinske i refinansirajuće kredite sa riziko osiguranjem života, osiguranjem od nezgode i nezaposlenosti. Osim dodatne sigurnosti u neželjenim okolnostima, ove vrste kredita odobravaju se pod povoljnijim kamatnim stopama u odnosu na druge vrste gotovinskih i refinansirajućih kredita.

AIK Banka je ponovo potvrdila svoj uspeh koji je Evropsko poslovno veće, renomirana nezavisna korporacija ekonomske, socijalne i humanitarne saradnje, prepoznalo u maju ove godine. U okviru svojih nagrada International Socrates Award Ceremony, ovo veće dodelilo je AIK Banci priznanje za najbolje regionalno preduzeće, dok je Jelena Galić, predsednica Izvršnog odbora AIK Banke, proglašena menadžerom godine.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja
Povezane teme:
polise osiguranja aik banka osiguranje

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana