Tekst objavljen: 02.12.2016 12:06        


Nova ili polovna sportska oprema sa popustom, brojne turističke ponude ali i jeftini ski pasevi, mogu se naći na sajmu zimske opreme "Expo-zim" koji je otvoren danas na Beogradskom sajmu, a trajaće do nedelje. U halama 3 i 3A Beogradskog sajma, više od 40 izlagača predstaviće svoju ponudu svim ljubiteljima zimskih čari tokom predstojećeg "produženog vikenda" .

Otvoren sajam zimske opreme "Expo-zim"

Osim zimske opreme, odnosno sanki i skija, na "Expo-zimu" se mogu kupiti i zimske jakne, kape ili čizme sa i do 50 odsto popusta.

Kako je objasnio koordinator sajma Dragan Zečević, to i jeste poenta sajma, i dogovor sa svim kompanijama koje se predstavljaju "dodjite da se predstavite, ali ne sa popustom kao u radnjama, već sa pravim popustom", rekao je on.

Naredna četiri dana predstaviće se i firme koje proizvode opremu za vozila, lance i kofere za sneg, ali i turističke kompanije sa mnogobrojnim "last minute" ponudama i popustima do 10 odsto na ski paseve.

"Jedna četvoročlana porodica za sedam dana potroši preko 100 evra na ski pas, a na ovom sajmu, mogu da uštede i do 40/50 evra", naveo je Zečević.

On je pomenuo i da se na sajmu može pronaći i polovna zimska oprema, te da je sa tim konceptom sajam i osnovan.

Naime, sedamdesetih godina prošlog veka, podsetio je, profesori fizičke kuture započeli su manifestaciju koja je služila za razmenu polovne sportske opreme poput skija i sanki na raznim mestima u Beogradu, a krajem osamdesetih cela priča je premeštena na Beogradski sajam.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
sajam zimske opreme sajam expo zim

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana