Tekst objavljen: 20.04.2016 13:10        


Na Aerodromu "Nikola Tesla" u Beogradu danas je otvorena poslovnica Pošte Srbije. Poštu su na prvom spratu Terminala 2 za međunarodni avio saobraćaj otvorili direktor JP "Pošta Srbije" Milan Krkobabić i v.d generalnog direktora Aerodroma "Nikola Tesla" Saša Vlaisavljević.

Otvorena poslovnica Pošte na beogradskom aerodromu

Na dva šaltera, domaćim i inostranim putnicima biće na raspolaganju sve poštanske i platne usluge, među kojima "Western Union", menjačnica, kao i mini poštanska prodavnica "Post shop", gde će moći da kupe poklone i suvenire.

Krkobabić je rekao da je to bitan korak ka poboljšanju usluga aerodroma.
On je naveo da je veoma važna saradnja te dve veoma uspešne kompanije u zemlji, koje, kako je dodao, rade profitabilno i konkurentno.

Krkobabić je podsetio da Pošta godišnje usluži 20 miliona klijenata, a da se na aerodromu ove godine očekuje čak pet miliona putnika.

"Znamo da možda neće svih pet miliona koristiti usluge pošte, ali očekujem da dobar deo njih koristi naše usluge jer ovde će moći da razmene novac, budući da radimo i menjačke poslove, da koriste usluge Western Union, a imaju i mogućnost direktnog transfera novca", rekao je direktor Pošta Srbije.

On je kazao da će u pošti na aerodromu raditi po dve radnice u smeni.
Pošta će raditi od ponedeljka do petka od 8 do 19 sati, a subotom do 14 sati.

V.d. generalnog direktora aerodroma Saša Vlaisavljević rekao je da je Pošta poželjan i neophodan partner aerodromu, imajući u vidu i da se za dva meseca očekuje početak letova za SAD, kao i pet miliona putnika u toku godine.

"Obe komanije, i Pošta i Aerodrom poznati su po domaćinskom poslovanju i rekordnim poslovnim rezultatima i to nam je zajedničko", rekao je Vlaisavljević.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
poslovnica pošte Aerodrom Beograd Banka Poštanke Štedionice western union

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana