Tekst objavljen: 29.09.2015 9:14        


Telenor banka otvorila je stohiljaditi tekući račun u Srbiji i formirala čvrstu osnovu za dalji razvoj online bankarstva, saopšteno je iz te banke. 

Otvoreno 100.000 tekućih računa u Telenor Banci

Vlasnici jubilarnog računa, gospođi Aleksandri Taubner, predsednik Izvršnog odbora (IO) Telenor banke Martin Navratil, urručio je kao poklon mobilni telefon "Samsung S6", navedeno je u saopštenju.

Ponosni smo na 100.000 otvorenih tekućih računa za samo godinu dana rada. To nas svrstava među najbrže rastuće online banke u regionu centralne i istočne Evrope", rekao je Navratil tom prilikom.

On je dodao da su Internet i mobilno bankarstvo postali opcija kojoj se korisnici u Srbiji sve više okreću, a Telenor prepoznaju kao "pouzdanog partnera u svakodnevnim bankarskim poslovima".

U Srbiji je korišćenje internet bankarstva u proteklih godinu dana poraslo 20 odsto, odnosno za dodatnih milion realizovanih transakcija, čime je prvi put internet bankarstvo premašilo promet na šalterima banaka.
Takođe, prema podacima Narodne banke Srbije, broj korisnika mobilnog bankarstva u poslednjih godinu dana povećan je dva i po puta.

U sklopu svojih usluga, Telenor banka je prva na tržištu ponudila građanima Srbije jedinstvene usluge poput viševalutnog tekućeg računa, beskontaktnog podizanja dinara ili evra na bankomatima, kao i menjački kurs za kupovinu i prodaju evra kao u menjačnici.

Pored toga, u ponudi Telenora su i prijem novca iz inostranstva bez naplate duplih provizija, slanje novca na
e-mail ili mobilni telefon i plaćanje računa u nekoliko klikova, navedeno je u saopštenju.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
telenor banka banke online

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana