Tekst objavljen: 08.08.2023 13:10        


Pošta Srbije i Fond za penzijsko i invalidsko osiguranje predstavili su danas novu uslugu - prijavu za penzionerske kartice na šalterima Pošte i pozvali sve penzionere da se prijave

Penzionerske kartice od danas i na šalterima Pošte


„Od danas smo bogatiji za 1.500 poslovnica pošte na kojima će penzioneri moći da se prijave besplatno za penzionerske kartice“, rekao je direktor Fonda PIO Relja Ognjenović.

Vršilac dužnosti direktora Pošte Srbije Zoran Đorđević izjavio je da očekuje da će, uz pomoć ove nove usluge, oko 95 odsto penzionera koristiti penzionerske kartice.

„Edukovaćemo zaposlene u Pošti da svakom penzioneru ponude tu uslugu koja ih ništa ne košta, ne zahteva veliku proceduru i mnogo vremena, a od nje će penzioneri imati veliku korist“, rekao je Đorđević.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE


On je podsetio da je Pošta Srbije državna institucija u koju penzioneri imaju najviše poverenja i da je zbog toga logično da ona pruža ovakvu uslugu.

„Radi se na unapređenju položaja penzionera koji dobijaju sve veće pogodnosti iz godine u godinu, što govori da smo kao društvo postali zreliji jer više cenimo sve ono što su uradili za vreme svog radnog veka i na neki način im se odužujemo“, rekao je Đorđević.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
penzionerske kartice šalteri pošte pošta srbije penzioneri

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana