Tekst objavljen: 19.01.2017 15:15        


Privredna komora Srbije pozvala je privrednike i predstavnike kompanija koji imaju razvijen biznis i uspešno posluju da pošalju priču o svom uspehu i uz podršku PKS promovišu svoju kompaniju, unaprede poslovanje i podstaknu sve druge da počnu sopstveni posao. 

PKS promoviše uspešne kompanije

Kako se navodi u saopštenju, cilj kampanje "Srbija zemlja uspešnih priča", koja će trajati tokom 2017., jeste promovisanje primera uspešnog poslovanja.

Što uspešnije to činimo, to će naše kompanije biti uspešnije na domaćem i međunarodnom tržištu, istakao je predsednik Privredne komore Srbije Marko Čadež.

Prezentacija nečijeg puta do uspeha, dodaje se u saopštenju, jeste podsticaj i ostalim kompanijama i preduzetnicima da prepoznaju sopstvene mogućnosti i primene iskustvo dobre prakse.

"PKS podržava promociju primera uspešnog poslovanja, inovativnih kompanija i proizvoda i na taj način doprinosi unapređenju konkurentnosti, pokretanju biznisa i podsticanju razvoja", rekao je Čadež.

Priče u pisanoj ili video formi potrebno je dostaviti na e-mail uspesneprice@pks.rs, a kontakt telefon je 011 33 00 905.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
Marko Čadež Privredna komora Srbije PKS

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana