Tekst objavljen: 25.10.2022 14:15        


Kompanija Moj kiosk, od sada nudi novu uslugu plaćanja računa na svojim objektima koju je kreirala zajedno sa kompanijom LED PAY. Uslugu plaćanja računa moguće je izvršiti na objektima MOJ KIOSK širom zemlje

Plaćanje računa od sada na objektima MOJ KIOSK


Postupak plaćanja traje svega nekoliko sekundi zahvaljujući skeniranju QR koda koji se nalazi na računu. Korisnici na ovaj način mogu plaćati račune za električnu energiju, komunalije, fiksni i mobilni telefon, usluge kablovskih operatera – odnosno, svaki račun koji na sebi ima QR kod.

“Velika nam je čast da kao partner Moj Kiosk grupe budemo deo projekta koji će građanima širom Srbije omogućiti da na jednostavan način plate račune na mnogobrojnim Moj Kiosk objektima. Kao kompanija koja je licencirana od strane Narodne banke Srbije za pružanje platnih usluga, LED PAY, članica OMR grupe, je u ovom projektu imala važan zadatak da pronađe najbolje rešenje kako bi čitav proces tekao glatko i kako bismo na tržište izašli sa što kvalitetnijom uslugom. Verujemo da smo zajedničkim trudom kreirali uslugu koja će pojednostaviti i olakšati svakodnevni život svih naših sugrađana”, izjavila je Snežana Stjepanović, Generalna direktorka kompanije LED PAY.


„Nova usluga plaćanja računa rezultat je strateškog usmerenja kompanije ka konstantnom unapređenju poslovanja i želje da odgovorimo na potrebe naših potrošača. Raduje nas što smo zajedno sa kompanijom LED PAY uspeli da kreiramo ovu uslugu koja će građanima omogućiti da brzo i jednostavno plate račune na objektima Moj kiosk i na taj način značajno uštede dragoceno vreme“, izjavila je Olivera Papić, Direktorka korporativnih poslova i marketinga Moj kiosk grupe.

Moj kiosk, kao deo poslovnog sistema Moj Kiosk Grupe, obuhvata mrežu maloprodajnih objekata raspoređenih na teritoriji Srbije.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja
Povezane teme:
moj kiosk plaćanje računa na kiosku računi sa QR kodom plaćanje računa QR KOD

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana