Tekst objavljen: 09.12.2016 15:27        


Na Kopaoniku je pred ovaj vikend zvanično otvorena ski sezona i taj, sedmi po redu "Ski opening" privukao je više od 15.000 ljubitelja zimskih sportova, saopšteno je danas iz MK Mauntin Rizorta. 

Počela ski sezona na Kopaoniku

Kako je navedeno, osam odlično pripremljenih staza na kojima ima 30 cm utabanog snega spremni su za skijaše, kojih je samo tokom prvog dana, bilo više od dve hiljade, što je rekord na Ski Openingu, tokom kog važi 70 odsto popusta na ski karte.

Na raspolaganju skijašima su šest žičara, kao i dva poligona za obuku početnika.
Pored dobrog skijanja, na četvorodnevnom Ski Openingu prvi put postoje dve velike muzičke bine, tako da će, prema rečima direktora "MK Mauntn Rizorta" Nikole Avrama, gosti uživati u dnevnim i noćim žurkama sa popularnim izvođačima, kao i ski takmičenjima i raznim drugim sadržajima tokom trajanja manifestacije.

Direktor JP Skijališta Srbije Dejan Ćika rekao je da, "ako se po jutru dan poznaje očekuje se jako uspešna sezona", te da je već prvog dana oboren rekord po broju skijaša na stazama.

Ove sezone, kaže Ćika, pušten je u rad i Dečiji grad koji je namenjen najmlađima, sa brojim sadržajima koje će im boravak na snegu učiniti zanimljivijim.

Ski Opening Kopaonik održan je prvi put 2010. godine, a nakon šest godina, događaj je postao poznati turistički brend koji na tu nasu planinu privlači sve veći broj gostiju iz celog regiona.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
kopaonik Ski Opening skijališta srbije

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana