Tekst objavljen: 27.10.2015 9:13        


U Beogradu će početkom novembra biti održano predavane na temu preduzetništva i liderstva, na kojem menadžeri mogu da se upoznaju sa programom koji je završilo više od 1.500 njihvih kolega u regionu. Reč je o besplatnom Experience E/MBA predavanju, koje će biti održano 10. novembra u prostorijama COTRUGLI poslovne škole u Beogradu, vodeće škole tog tipa u Jugoistočnoj Evropi.

Počinje škola preduzetništva i liderstva

Tokom jednodnevne radionice, koju će voditi dugogodišnji konsultant i profesor na MBA programu u školi Henley - Kit Heron, učesnici će kroz timski rad i rad na studijama slučaja saznati više o poslovnim procesima i tome na šta treba da obrate pažnju preduzetnici i lideri velikih kompanija.

Kandidati koji su zainteresovani za radionicu i E/MBA program mogu se prijaviti preko online aplikacijskog formulara "http://cotrugli.org/experienceserbia_2015/" do 3. novembra 2015. godine, nakon čega će ih predstavnici Škole pozvati na razgovor.

Potencijalni učesnici treba da imaju relevantno radno iskustvo, završen fakultet i znanje engleskog jezika. Kotizacija se ne naplaćuje, a svi učesnici će imati 20 odsto popusta pri upisu na COTRUGLI E/MBA program koji kreće u januaru 2016. godine.

COTRUGLI MBA programi razvijaju liderske kompetencije polaznika, a idealan rezultat pohađanja programa je transformacija polaznika iz manadžera u lidera kroz nova znanja, networking i razumevanje poslovanja na globalnom nivou.

MBA program je vodeći standard poslovne edukacije u svetu i od velike je važnosti za svakog ko shvata vrednost kontinuiranog ulaganja u profesionalni i lični razvoj.

COTRUGLI Business School kroz tri različita MBA programa (International, Executive i Chief Executive) COTRUGLI pruža visokoprofesionalnu poslovnu edukaciju za sve nivoe menadžera.

Pored dva edukativna centra u Beogradu i Zagrebu, COTRUGLI ima pet kancelarija u: Ljubljani, Sofiji, Bukureštu, Beču i Dubaiu, čime pokriva tržište od devet zemalja (Bugarska, BiH, Crna Gora, Hrvatska, Makedonija, Rumunjska, Slovenija, Srbija, UAE) sa tendencijom daljeg globalnog širenja.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
škola za preduzetnike COTRUGLI Business School MBA program obuka lidera obuka preduzetnika mladi lideri

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana