Tekst objavljen: 29.06.2016 16:00        


Ekonomski fakutet Univerziteta u Beogradu i Vojvođanska banka potpisali su danas Protokol o saradnji kojim je predviđena realizacija brojnih aktivnosti u cilju podrške budućim ekonomistima.

Podrška budućim ekonomistima

Saradnja definisana ovim Protokolom obuhvata studentske prakse, stipendiranje studenata za master i doktorske radove, mentorske programe, sponzorstva i doniranje programa Ekonomskog fakulteta, gostujuća predavanja predstavnika Vojvođanske banke, učešće studenata u studijama slučaja, organizaciju radionica i druge aktivnosti.

„Ovaj Protokol je još jedna potvrda naše opredeljnosti da budemo aktivan partner našoj akademskoj zajednici i da studentima kroz brojne edukativne sadržaje pomognemo u razumevanju ekonomskih i finansijskih procesa sa posebnim akcentom na njihovo sagledavanje iz praktičnog ugla. Mislim da je svaki vid praktične nastave neophodan u razvijanju akademskog znanja i verujem da će studentima biti veoma dragoceno iskustvo naših stručnjaka iz različitih poslovnih oblasti“ – rekao je Velimir Babić, član Izvršnog odbora i direktor funkcije Upravljanje kreditnim rizicima Vojvođanske banke.

„Ekonomski fakultet Univerziteta u Beogradu je obrazovna i naučna ustanova sa tradicijom dugom 80 godina i više od 50.000 diplomaca. Danas je Ekonomski fakultet najveća i najeminentnija naučno-obrazovna ustanova u regionu u polju ekonomskih nauka, poslovnog upravljanja i statistike. Nastavni plan osnovnih studija Fakulteta se sastoji od devet modula koji pokrivaju sve oblasti savremene ekonomije. Imajući u vidu da je bankarski sektor osnovica finansijskog sistema svake zemlje, Ekonomski fakultet već godinama unazad školuje najkvalitetnije kadrove koji su se opredelili za rad u bankarstvu.

Izuzetno nam je zadovoljstvo da je Vojvođanska banka, koja ima dugogodišnju tradiciju uspešnog poslovanja u Srbiji, prihvatila poziv da uspostavi uzajamno korisnu saradnju, i u Ekonomskom fakultetu prepoznala pouzdanog partnera. Nadam se da će naša poslovna saradnja uroditi plodom, kroz zadovoljne i motivisane studente koji će svojim stečenim znanjem i veštinama doprineti daljem razvoju Vojvođanske banke“, izjavio je prof. dr Branislav Boričić, dekan Ekonomskog fakulteta u Beogradu.

Protokol o saradnji potpisali su dekan Ekonomskog fakultata u Beogradu prof. dr Branislav Boričić i Velimir Babić, član Izvršnog odbora i direktor funkcije Upravljanje kreditnim rizicima u ime Vojvođanske banke. Protokol o saradnji Ekonomskog fakuteta i Vojvođanske banke zaključen je na neodređeno vreme.

Kao odgovorna kompanija i partner zajednice u kojoj posluje, Vojvođanska banka sprovodi brojne projekte za pomoć različitm društvenim kategorijama, poput podške mladima bez roditeljskog staranja za zapošljavanje i samozapošljavanje kroz projekat „Budi svoj“, zatim edukacija zaposlenih za upotrebu znakovnog jezika u filijalama banke kako bi se komunikacija prilagodila gluvim i nagluvim osobama i mnoge druge aktivnosti. Više o Vojvođanskoj banci na www.voban.co.rs.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
ekonomski fakultet banka vojvođanska ekonomisti

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana