Tekst objavljen: 09.11.2016 14:43        


Povodom obeležavanja 175. rođendana, Sberbank će tog dana da daruje svoje klijente! Svi novi klijenti koji 10. novembra posete neku od Sberbank ekspozitura moći će da odaberu jedan od specijalnih poklona: višu kamatu na štednju, besplatno održavanje tekućeg računa ili povoljnije uslove kredita.

Pokloni za klijente povodom 175. rođendana Sberbank

Tokom poslovanja dugog 175 godina, Sberbank je uvek bila strateški orijentisana ka zadovoljstvu svojih klijenata. Tako i jubilej ove godine želi da proslavi sa svojim klijentima i obezbedi im specijalne pogodosti. Svi koji tog dana otvore tekući račun dobiće godinu dana besplatnog održavanja paketa tekućih računa. Za klijente koji pak žele da polože novac na štednju, dodatni motiv da to urade baš 10. novembra može biti poklon u vidu 0,1% više kamatne stope. Sa druge strane, svi klijenti koji imaju potrebu za nekim od kreditnih proizvoda, obrada zahteva za ove proizvode tog dana biće besplatna.

„Uspešno poslovanje tokom 175 godina je veliki razlog za ponos i slavlje i mi na taj jubilarni dan želimo da iskažemo zahvalnost onima sa kojima taj uspeh zajedno gradimo – našim klijentima. Obezbeđujući im posebne pogodnosti za Sberbank rođendan želimo da se naši klijenti osećaju posebno, kao što se i mi osećamo svih ovih godina sa njima.“, izjavila je Marijana Vasilescu, članica Izvršnog odbora nadležna za poslove sa stanovništvom u Sberbank Srbija. proizvode tog dana biće besplatna.

Više informacija o Sberbank rođendanskoj ponudi svi zainteresovani mogu dobiti u nekoj od Sberbank ekspozitura ili pozivom Kontakt centra na 19909. ći im posebne pogodnosti za Sberbank rođendan želimo da se naši klijenti osećaju posebno, kao što se i mi osećamo svih ovih godina sa njima.“, izjavila je Marijana Vasilescu, članica Izvršnog odbora nadležna za poslove sa stanovništvom u Sberbank Srbija proizvode tog dana biće besplatna.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
175. postojanja Sberbanka pokloni klijenti banke

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana