Tekst objavljen: 28.02.2019 10:58        


Brz tempo života i rada ne ostavlja baš puno vremena za putovanja, zbog čega letovanje treba dobro i na vreme isplanirati.

Polako otkucava sat za first minute popuste

Nakon duge i hladne zime, makar u mislima, sebe već vidimo na nekoj od plaža. Kraj zime je možda idealan trenutak da vaše želje prerastu u planove koji se ostvaruju.

Zbog čega bi neko rezervisao letovanje pola godine ranije?

Značajni popusti turističkih agencija na rane rezervacije letnjih aranžmana pružaju odlične pogodnosti svima koji imaju jasnu viziju gde tačno žele da putuju i kada. Benefiti su na prvom mestu finansijske prirode, mada ne treba zanemariti ni mogućnost izbora željene destinacije, smeštaja ili datuma.

Koliko će to da nas košta?

Prvo pitanje koje postavljamo ili nas članovi porodice pitaju. Sledeći korak je pravljenje finansijske konstrukcije shodno mogućnostima. Često se dešava da značajne popuste na rane rezervacije ne možemo da iskoristimo, jer baš u potrebnom trenutku ne raspolažemo dovoljnim iznosom novca. Potrošački kredit u tom slučaju može biti dobra opcija za razmatranje. Kao namenski kredit u startu je povoljniji, jer je kamatna stopa niža u odnosu na keš kredite. Ukupne obaveze koje klijent plaća banci, mogu biti značajno niže u odnosu na popuste koje agencije daju u okviru svojih ˝first minute˝ ponuda.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Kada se na sve to doda i eventualna mogućnost dodatnog popusta za plaćanje turističkog aranžmana odmah i u celosti, potrošački krediti pre sezone, zaista mogu biti vaš saveznik u planiranju idealnog letovanja.

Za više informacija posetite www.jubmes.rs

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
Jubmes banka banka letovanje

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana