Tekst objavljen: 16.03.2019 14:01        


Opština Čajetina i Turistička organizacija Zlatibor predstavili su na sajmu turizma u Moskvi turističku ponudu na Zlatiboru.

Ponuda Zlatibora predstavljena na sajmu turizma u Moskvi

Učešće na moskovskom MITT 2019, koji je počeo 12. marta i traje do 14. marta, sjajna je prilika da se rusko tržište upozna sa atrakcijama, aktivnostima i vidovima turizma koje Zlatibor nudi, ali i sa ponudom ekskurzija, kao i hotela i drugih vidova smeštaja, navodi se na sajtu Opštine Čajetina.

Istaknuto je da su prva dva dana sajma rezervisana za poslovne posetioce i da je najveće interesovanje bilo za ponudu Zlatibora u oblasti sportskog, verskog i kulturnog turizma.

Predsednik opštine Čajetina Milan Stamatović i njegov zamenik Arsen Đurić imali su poslovne sastanke na moskovskom sajmu na kojima su predstavili turističku ponudu i mogućnosti investiranja na Zlatiboru.

Kako je objavljeno, na sastanku sa direktorom i vlasnikom R-tursa Ratkom Čitakovićem dogovoren je nastavak dugogodišnje saradnje i ukazano da je potrebno ulaganje u sportsko-rekreativni centar i halu na
Zlatiboru.

Predstavnici opštine Zlatibor su sa upravnikom turističke agencije iz Minska Igorom Tsurankovim dogovorili da se
na predstojećeg sajma turizma u Minsku, u aprilu ove godine organizuje promocija turističkih potencijala i privrede Zlatibora, kao i mogućnosti investicija na teritoriji opštine Čajetina.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja
Povezane teme:
sajam turizma turistička organizacija zlatibor

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana