Tekst objavljen: 08.02.2022 15:35        


Google je objavio da će novi izgled Gmail-a biti dostupan za isprobavanje od februara. Novi interfejs će biti dostupan od aprila, dok će jedina opcija u servisu postati od drugog tromesečja 2022. godine

Poslovni Gmail dobija novi izgled u narednih mesec dana


Opcija menja način na koji su integrisani Google, Meet i Space. Google u planu ima da kompanijine alatke za razmenu poruka ne budu samo prozorčići koji "lebde" uz korisnikove imejl poruke.

Umesto toga, dobiće sopstvene ekrane u Gmailu, kojima je moguće pristupiti preko velikih tastera s leve strane menija. Google ovo naziva "integrisani pregled", prenosi Glas srpske.

Kompanija ističe da će korisnici od 8. februara moći novi izgled da testiraju i sami. Od aprila, oni koji su se prijavili za novu opciju biće prebačeni na nju (s mogućnošću da se vrate na stari model), dok će od od drugog tromesečja 2022. godine nova opcija biti jedino i standardno iskustvo u Gmailu.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE


Google konstantno pokazuje da želi da duboko integriše sve svoje proizvode koji su namenjeni poslovanju, a novi interfejs nam daje uvid u to kako će nova integracija izgledati.

Kompanija ističe da će integrisani izgled biti dostupan korisnicima sa Google Workspace Business Starter, Business Standard, Business Plus, Enterprise Essentials, Enterprise Standard, Enterprise Plus, Education Fundamentals, Education Plus, Frontline, Nonprofit, G Suite Basic ili Business nalozima.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
biznis gmail google gmail promene google

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana