Tekst objavljen: 02.12.2022 14:15        


Pošta Srbije će 2023. biti transformisana u akcionarsko društvo, a zaposleni veće zarade mogu očekivati od januara, rekao je vd. direktora Zoran Đorđević

Pošta od iduće godine postaje akcionarsko društvo


U informaciji objavljenoj na sajtu Pošte navodi se da je on istakao da će naredna poslovna godina biti godina transformacije u akcionarsko društvo, čime će se postići optimizacija poslovnih rezultata, efikasniji i funkcionalniji sistem i procesi.

Đorđević je na proširenom kolegijumu Pošte predstavio i najnovije rezultate poslovanja i aktivnosti koje se očekuju u narednom periodu. Rekao je da se aktivno radi na velikom broju projekata i istakao razvoj mreže paketomata, SoftPos-a, mobilnog poštara, praćenja i optimizaciji ruta.

"Želja nam je da se u svim segmentima oseti boljitak, zbog čega akcentujemo brigu o zaposlenima, koje pored osavremenjivanja opreme i sredstava za rad i nagrađivanja po učinku očekuje i povećanje zarade od januara", rekao je.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE


Dodao je da se nastavlja prijem u stalni radni odnos svih zaposlenih koji su u Pošti duže od dve godine.

Najavio je da će posebna pažnja biti poklonjena i novoj sistematizaciji radnih mesta sa detaljnim opisom kompetencija. Istakao je da će u kratkom roku biti promena da bi prednost na šalterima pošta imale trudnice, korisnici sa malom decom i osobe sa invaliditetom.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja
Povezane teme:
pošta srbije akcionarsko društvo 2023 zoran đorđević

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana