Tekst objavljen: 31.03.2022 18:00        


U Bačkom Petrovcu je otvorena još jedna poslovna jedinica Banke Poštanska štedionica (BPŠ) u Srbiji. Ekspozitura u ovom mestu pripada regionalnom centru Novi Sad.

Poštanska štedionica otvorila novu ekspozituru


Otvorena je simboličnim presecanjem vrpce u prisustvu predsednice opšine Bački Petrovac Jasne Šproh i Dejana Mikerevića, člana nadzornog odbora Banke Poštanska štedionica A.D. Banjaluka, koja posluju u sastavu Banke Poštanska štedionica od decembra prošle godine, nakon akvizicije Komercijalne banke A.D. Banjaluka.

Nataša Marković, član Izvršnog odbora BPŠ, istakla je da otvaranjem ekspoziture u Bačkom Petrovcu ova banka, koja je nedavno obeležila 100 godina postojanja i neprekidnog rada, još jednom potvrđuje svoju snagu i stabilnost, kao i da će odgovoriti na zahteve klijenata u ovom delu zemlje.

"Osim što širimo poslovnu mrežu, istovremeno podižemo kvalitet proizvoda i usluga, podstičemo konkurentnost i na tom putu ostvarujemo pozitivne rezultate i doprinosimo ukupnom razvoju tržišta, a time i podizanju kvaliteta života. Banka Poštanska štedionica ima razgranatu, pristupačnu i operativnu poslovnu mrežu, profesionalnu podršku i široku paletu proizvoda i usluga čime klijentima šaljemo jasnu poruku da smo tu zbog njihovih potreba", istakla je Marković.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE


Ekspozitura u Bačkom Petrovcu otvorena je na inicijativu opštinskog rukovodstva.

Zahvalni smo Banci Poštanska štedionica, kao državnoj instituciji, što je prihvatila našu molbu i što će građanima Petrovca, ali okolnih mesta omogućiti povoljne bankarske proizvode, ali ne samo građanima već i privredi, a pre svega poljoprivrednim gazdinstvima, rekla je predsednica opštine Jasna Šproh.

Osim otvaranje ove ekspoziture Nataša Marković, iz Izvršnog odbora BPŠ, podsetila je i na to da je jedan od poslednjih u nizu značajnih poduhvata bilo i puštanje u rad šest novih bankomata na svim usputnim stanicama novootvorene brze pruge između Beograda i Novog Sada u okviru projekta “Na dobrom koloseku”.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
novi sad nova ekspozitura bački petrovac banka poštanka štedionica poštanska štedionica

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana