Tekst objavljen: 29.09.2023 16:15        


Kompanija je u julu već snizila procenu broja putnika ove godine sa 185 miliona na 183,5 miliona

Poznata low-cost kompanija smanjuje broj letova, a ovo je razlog


Irski Rajaner će od kraja novembrasmanjiti broj letova, zbog kašnjenja naručenih Biongovih aviona.

Zbog kašnjenja proizvodnje u pogonu Spirit Fuselage u Vičiti, Kanzas, i kašnjenja u popravkama i isporukama u Sijetlu, sada očekuju da će samo 14 aviona biti isporučeno između oktobra i decembra. Putnici će o ovoj novini biti obavešteni u narednih nekoliko dana putem elektronske pošte.

Izvući će tri aviona iz svoje baze u Belgiji, dva iz Dablina i pet sa aerodroma u Italiji, uključujući Bergamo, Napulj i Pizu. Planiraju i smanjenje broja letelica na britanskom aerodromu Ist Midlends, Portu u Portugalu i Kelnu u Nemačkoj.

- Trenutno procenjujemo da kašnjenja u isporuci neće značajno uticati na naš ciljni saobraćaj ove godine od 183,5 miliona (putnika) - rekao je izvršni direktor grupe Majkl O'Liri.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE


- Međutim, ako se kašnjenja pogoršaju ili produže posle januara do marta 2024. godine, možda ćemo morati da ponovo razmotrimo procenu i malo je snizimo.

Kompanija je u julu već snizila procenu broja putnika ove godine sa 185 miliona na 183,5 miliona zbog mogućih kašnjenja naručenih aviona Boing i protesta kontrolora letenja.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja
Povezane teme:
smanjenje letova novi avioni rajaner lowcost aviokompanije

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana