Tekst objavljen: 24.07.2020 9:55        


Er Srbija, nacionalna avio-kompanija Republike Srbije, usled pandemije korona virusa, ponovnog uvođenja zabrana i ograničenja putovanja, prinuđena je da svoju mrežu destinacija dodatno prilagodi u narednom periodu

Prilagođavanje mreže Er Srbije usled pandemije korona virusa

Planirano obnavljanje letova do određenog broja destinacija biće odloženo za nekoliko nedelja, dok će saobraćaj ka pojedinim destinacijama biti obavljan sa smanjenim brojem nedeljnih frekvencija.

Letovi Er Srbije do tri destinacije iz njene mreže biće privremeno obustavljeni na duži period. Er Srbija, u zavisnosti od aktuelnih ograničenja u putovanjima, planira da obnovi letove za Rim, Milano i Bukurešt od 16. avgusta, umesto od 1. avgusta, za kada su ti letovi bili prvobitno planirani.

Pored toga, srpska nacionalna avio-kompanija planira da letove do Brisela, nakon pauze tokom avgusta, ponovo uspostavi 27. avgusta, a letove do Venecije počev od 31. avgusta. Letovi do Moskve i Tel Aviva, čija je obnova prvobitno planirana u avgustu sada su pomereni na 1. septembar. Linije Er Srbije do Madrida počev od 29. jula, do Nice počev od 8. avgusta, kao i do Kijeva počev od 31. avgusta, biće privremeno obustavljene. Obnavljanje navedenih linija planira se za letnju sezonu sledeće godine.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Svi putnici biće obavešteni o promeni u redu letenja i o njihovim novim opcijama za putovanje. Avio-kompanija pruža svu neophodnu podršku putnicima koji su kupili karte za te letove.

Er Srbija žali zbog eventualnih neprijatnosti prouzrokovanih putnicima. Za više informacija putnicima se savetuje da pozovu Kontakt centar Er Srbije na 0800 111 528 iz Srbije ili +381 11 311 21 23 iz inostranstva, da posete airserbia.com ili stranice društvenih medija kompanije.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
redukcija letova air srbija letovi Air Serbia pandemija er srbija

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana